en leverans av en vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jag

hej kära ni! det är sol stockholm är tjugo grader varje dag känns det som och jag och sofia har presenterat vårat slutprojekt och DET GICK SÅ BRA. = livet leker litegranna och tempot är lite lägre även om det är väldigt fyllt så är det med hopp & lek nu. i morgon ska vi ha bokklubb i park orkar inte vad mysigt det ska bli och på fredag ska jag och johan se timo räisänen sjunga ted gärdestad på kägelbanan. så somrigt. låt oss titta på måndagen = i förrgår för den var sås sprudlande och utmattande på samma gång.

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagi måndags morse promenerade jag hem till sofia för att under förmiddagen förbereda vår presentation dagen därpå. fotade magnolian på vägen

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagsom jag gör varje gång antingen med kameran eller telefonen. pga fin. vi satt fram till lunch och sen åkte vi till skolan och tittade på våra klasskamraters helt fantastiska presentationer av sina projekt och direkt klockan 16 när det slutade satte jag och sofia oss i en uber till årsta och tryckeriet och hämtade tre tunga lådor som vi kånkade tillbaka till skolan. utmattningen var total när vi kom tillbaka till skolan vid fem

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagmen vi hade ca 5000 ark med sidor till vårt slutprojekt i grafisk design: boken Framtidsarkivet. DEN ÄR HÄR. DEN FINNS.

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagsilverfoliering på framsidan.

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagoch den är bunden i lösark med skruvar i ryggen. vi plockade ihop ett ex för att kunna ha till presentationen dagen därpå. VILKEN HIMLA TIMING. det kändes helt utomkroppsligt att bläddra igenom det och bara VI HAR GJORT DENNA. 164 sidor framtidsvisioner som vi samlat in och visualiserat under våren. så knäppt att den plötsligt finns. halv sju tog jag och sofia paus för middag och jag promenerade hem till alex

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagdär vi skulle stryka på patches på våra fina fina nya jeansjackor som monki sponsrat oss med. STORT TACK FRÅN BCB!

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagvissa drack cava och vi catchade up på livstatusen.

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagmina pärlor.

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagvi gick ut för att fota oss högstadie-självutlösar-style. så nu följer en mängd bilder på book club babes hoppas ni älskar gruppbilder på coola tjejer i jeansjackor

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagkändes som att vi skulle ut och slåss men OBS det skulle vi såklart inte pga fredliga

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagALLTSÅ KOLLA VI MATCHAR JAG DÖR VAD DETTA ÄR FINT

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jag en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagmitt girl gang forever. var tvungen att ta med denna under pga min stela pose hehe

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jag<3<3<3

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jag en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jag en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jag en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jag en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagchrissys färgskala var helt on point.

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jag en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jag en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jag älskade florpen.

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagoch jag och ante. jag var sen och rusade till bussen och hem till sofia där vi skulle fortsätta med vår presentation

en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jag en leverans av ett vårs arbete kärlek i kvadrat och blommorna på vägen mellan sofia & jagoch på vägen hem halv tolv på natten gick jag där med öppen jacka och öppna lungor och kärlek i bröstet och det såg ut såhär. ja tack tiden nu.

och sen dess = under dagen i går hände:
· en tidig morgon fota vår bok hemma hos sofia inför presentationen samma dag
· ett kaffespill (mitt) över macbook (inte min) vid förberedning av presentation
· ett paniksamtal till marcus som räddade oss i nöden
· ett besök för andra gången på mindre än en vecka med fuktskadad dator hos macreparatören
· två övningar av presentation av vårens arbete
· ca 30 par ögon på oss när vi stod på scen i aulan och visade och var stolta och nervösa
· 10 presentationer att titta på av fantastiska klasskamrater
· två små miniburgare på liten restaurang som min klass tog över helt
· ett tal av två lärare
· ett samtal från macreparatör om lagad dator
· ca 7 öl i magen sentimentala samtal och inse att om en månad tar vi examen. en.
· & så en calzone pesta från seven eleven

intensiva dagar men jag LEVER och älskar nu ska jag rusa till macreparatören och hämta sofias dator hinner inte korrläsa gör sen puss puss puss

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *