efter allt

efter allt efter alltsåhär ser jag ut nu. solglasögon inomhus måste en ha när en har nya med styrka som får en att se bättre än de vanliga. annars topp från monki & kjol köpt second hand.

nu är jag färdigexaminerad och det känns lite som att jag har en blanding av bakfylla och skavsår i hela kroppen. av alkohol och fest och lyckan och tomheten nu. och av nya skor som inte är ingådda och långa kvällar som en inte vill ska ta slut och separationen till allt som bara skaver skaver och är vemodig. fyller ut med att hänga i solen ta tag i de sista jobbgrejerna innan vi åker till andra sidan jorden och bara vara. det är svårt att bara vara men jag försöker. som att hela tiden leta efter en ny uppgift att sysselsätta med eller få gjord (det är ju en lång att-göra-lista när en satt allt på paus i ett par månader förutom skola). är egentligen så dålig på att vila på riktigt.

nu ska jag på jazzbrunch på mosebacke för att fira att examen är tagen med hela familjen + såna som skulle kunna vara familj men inte är biologiskt. vi hörs snart igen. puss

inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *