foton från min tisdag innehållandes utlånande av cykel & solglasögon & så en sleepover

1i förrgår efter ett morgonmöte (på företaget som vi gjorde vårt exjobb för) mötte jag upp sofia för lite post-möte-planering på coffice. vi drack lemonad istället för kaffe = varm dag.

2sen gick vi hem till mig och hämtade en låda med böcker och överlämnade nycklar. sofia ska nämligen vara cykel-matte medan jag är i australien dvs rasta min cykel.

3låna hjälm måste en också göra såklart. vinkade hejdå till sofia och såg henne swisha iväg på bondegatan. cykla nu försiktigt lattjo det måste du lova mig!

4 jag for vidare till ropsten och över bron med buss.

6väl på lidingö blev jag upplockad av familjen östergren/bäck för lite mys i solen vid en badplats. vi åt jordgubbar!

5och åt thaimat på en sån här picknickbänk.

8jag badade och vi låg i solen och pratade ikapp de månader vi inte hunnit ses på så länge och ralf lånade mina solbrillor litegrann.

9nästa plats (efter ett stopp på centralen och hejdå-för-sex veckor till sofia) var tegnérlunden. här hade min telefon dött så det kändes som att jag levde på åttiotalet och var tvungen att sitta still vid uttalad tid och plats och visste inte vad jag skulle göra om vi inte hittade varandra. men allt gick bra jag bredde ut mitt badlakan och läste en bok.

10till slut kom alexen! <3 och hon hade med bubbel! och jag hade jordgubbar. vilket vi alla vet är en väldigt bra kombo. vi tog också igen oss hade inte setts bara vi två på år och dar känns det som.

11när solen försvunnit och bubblet var slut gick vi hemåt alex

12köpte mat med och hängde här.

13alex lagade comfort food till mig! pasta med mascarpone och tomat och massa massa parmesan. SÅ gott.

14sen ägnade vi kvällen åt att använda alla alex’s en miljard olika ansiktsprodukter äta lösgodis & cheeze doodlez samt se alien två. sen sov jag över och på morgonen var det bytt från sommar till höstväder och jag gick i birkenstocks i regnet och hade en frukostdejt med johan innan jag satt inne vid datorn och jobbade hele dagen i går.

så mycket att ta igen nu på alla håll och kanter och så mycket säga hejdå igen. lite vemodigt men så är det ju alltid såhär i början på sommaren. <3

6 kommentarer
 • Clara Kron

  Vilken fin dag! Och hur fint har inte Alex det hemma hos sig?! Var var var är hennes långalångalånga hylla för böcker upp till taket ifrån?

 • nkm

  Hej! Sofia är typ det finaste jag sett! Ha det fint!

 • L

  Hallå åh Sofias hjälm?! Kan inte du, snälla snälla, fråga var hon fått tag i den?
  Bakgrundshistoria: Jag var med om en mindre cykelolycka för några veckor sen, kvaddade min gamla cykel och fick (!) precis en ny av mina föräldrar. Men jag inser ju att jag måste ha hjälm för att våga ge mig ut igen. Och då behöver jag en fin och gullig en, lagom sportig. Som Sofias! Plz help av cykelsister out.
  PUSS och förresten ÅH som jag gillar den här platsen Sara!

  • Sara Edström

   det är min hjälm hon fick abso inte låna cykeln utan den pga livsviktigt!!!!! så det måste du också ha såklart. den är från stålhästen! vad glad jag blir att du gillar bloggy puss

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *