jag har ny tid

TID1 TID3TID2

tiden den är förutom i kroppen & här i australien ny för mig så också ny på armen & en present från TID watches.

omvriden i mig & framvriden åtta timmar på handleden.


i samarbete med TID watches

 • Ida

  Hej fina Sara!

  Idag kom jag in, på Berghs!!
  Kan inte du skriva något om första dagen/veckorna och hur en gör för att överleva?

  Kram <3456789

  • Sara Edström

   hej Ida! FAN VAD FETT stort grattis <3 det kommer äga. första veckan är det introvecka och efter en dag med klassen blir du blandad med de andra klasserna och får lösa en brief (som mest är på skoj för att komma igång och lära känna varandra) och det är så himla bra för då lär en känna lite folk i de andra klasserna också din klass kommer du vara så nära så nära med ändå sen. det avslutas med en picknick på fredagen för alla!!! så det är supermys och kommer gå jättebra och allt <3 du kommer inte bara överleva det kommer ÄGA puss & kram!!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *