spegel spegel på väggen

spegel spegel på väggen varjag har något nytt hemma! en liten spegel.

spegel spegel på väggen varnu hängde jag upp den bara för att visa på platsen där affischen i detta inlägg brukar hänga men jag ska fundera lite till. jag fick den av min moster som plockat ned den från sitt lantställe för att den skulle passa mig. så fin examenspresent!

spegel spegel på väggen vardet är så svårt att placera när en inte har en given plats där det skulle passa att spegla sig. är det jättemärkligt att sätta upp en spegel som en tavla där dess funktion blir sekundär? funktionen kan ju i och för sig bara vara att få hemma att bli dubbelt och upplevas större också. vi får se var den hamnar men hur som helst så: ÄLSKARN.

1 kommentar
  • Fredrikapåvinden

    Waaa så fin spegel! Förstår att hon plockade ner den för den känns verkligen väldigt mycket du! Jag tycker verkligen att du kan hänga upp den bara för fint om du egentligen inte behöver en spegel att spegla dig i. Jag har själv en sån spegel som hänger på min tavelvägg. Jag speglar mig aldrig i den men den sitter väldigt fint där.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *