en lördag i sommarstockholm

en lördag i sommarstockholm greasy spoon stockholm greasy spoon stockholm greasy spoon stockholm greasy spoon stockholm 12 fryst glassbar stockholm fryst glassbar stockholm en lördag i sommarstockholm en lördag i sommarstockholm en lördag i sommarstockholm en lördag i sommarstockholm en lördag i sommarstockholm

några bilder från i lördags när jag och johan sov halva dagen och gick till greasy spoon för frukost/lunch/middag. deras vegetariska full english är så god. potatisrösti är något av det godaste tycker jag. jag fick frukost där som namnsdagspresent av johan eftersom att jag jobbade natt när jag hade namnsdag så han inte kunde ge mig ordentlig frukost på sängen. gulligt va. minns det som i går när jag gick förbi greasys fina skylt för första gången och läste att det öppnat ett frukostställe där på tjärhovsgatan. little did we know att det skulle bli det absoluta favoritstället. men så var det mer än två år sen!!! tiden går obehagligt fort.

efteråt gick vi hem och hämtade cyklarna och cyklade mot hornsberg strand med stopp vid prideparaden. fick tårar i ögonen av all fest och kärlek <3! vi köpte glass och tittade på åskan innan vi cyklade hem i sommarregnet.

sen packade vi till landet där vi är just just nu! efter ett stopp på sågaretorp hos mina föräldrar och farföräldrar så börjar vi på johans familjs lantställe i målerås och fortsätter sen upp till mina föräldrars ställe när vi känner oss mätta här.

som ni märker tar jag ingen vidare sommarledigt från bloggen tvärtom ju! jag har världens blogglust efter denna vår av ingen tid alls och nu massa. men vad tycker ni? blir det för mycket med två inlägg per dag nu på sommaren? hinner en inte läsa ikapp och bör jag vänta med t ex australienbilder tills i höst istället? säg gärna vad ni tycker det är ju ni som konsumerar denna lilla plats så att säga och jag är flexibel. PUSS & KRAM

33 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *