lite saker som jag tänkte på som jag vill vidarebefodra:

tictail sara edströmjag har startat ett konto på tictail! kan scrolla forever och här ovan kan ni se bitar av vad jag fönstershoppat hittills. i mina gillningar finns pins tyger kläder inredning och jag vill ha allt tack. klicka på bilden för att komma till min profil och se var allt kommer ifrån.

· apples utvecklarspel swift playground.
på ett flyg i australien (jag tror att det var mellan gold coast och cairns) tittade jag och johan på apples WWDC (deras konferens där de släpper alla nya grejer) och det var en nyhet som gjorde mig SÅ. HIMLA. GLAD. de har utvecklat ett spel som ska hjälpa barn att lära sig att koda. så jäkla fint med en lättare ingång till att lära sig koda så personer som kanske inte annars dragits till det blir intresserade! tror jag verkligen att det här är framtiden: att lära sig genom att leka. <3 fick rysningar till och med när de presenterade det.

· artikel med festlekar på metromode creative
och på tal om lek! den här artikeln på creative är så himelans viktig!!! hehe. nej men på riktigt sommaren är inte slut ju inte riktigt än så leka på sommarfest måste en ju få göra lite till.

· Julias inlägg »res med google maps«
min bästa grej när jag reser är att ladda ned offlinekartor i google maps och märka ut favoriter på kartan (gps funkar ju trots att en inte har internet på telefonen!) så jag måste bara tipsa om Julias pedagogiska inlägg där hon beskriver hur du går till väga för att resa med google maps.

· sthlm i mitt hjärta
kanske är detta inte ens ett tips för att det är självklart för många men vill ändå dela pga gillar så mkt. tycker DN’s minikrönikor om stockholm skrivna av olika stockholmare är dunderfina. snubblade över stockholm i mitt hjärta- bloggen och fick supernostalgikänslor från när jag var tonåring och varje morgon tog stockholmsdelen och läste pappersversionen vid mammas och pappas köksbord.

slut på vidarebefodringar för denna gång. puss!

UPPDATERING
wilderness-bloggen
· makeitstranger.com
eller vänta måste bara även tipsa om den här hemsidan där du kan generera ditt namn eller annat önskat i apsnygga stranger things-typon. nördigt & bra.

inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *