minikräftskiva

kräftskiva2kräftskiva3i förra veckan dagen efter att jag och johan kommit hem från landet så hade kräftorna som min mamma och pappa fiskat och kokat legat och tinat färdigt. så vi styrde en liten kräftskiva för två.

kräftskiva4innehållandes t ex johans nybakade bröd

kräftskiva5i form av kantarelltoast

kräftskiva1och ost och marmelad för det var vi sugna på. + snaps och öl och hemmasnickrade snapsvisor

kräftskiva6och så surplade vi och lyssnade på skivor som nu förhoppningsvis får bli lite använda när lp-spelaren står mer tillgängligt framme i vår nya tv-bänk. 75 spänn på loppis i loftahammar tack så mycket för det! här är allt inte helt iordningställt med sladdar osv men visst ser det fint ut ändå?

kräftskiva7och avokadosarna har det blivit små träd av nu slutligen efter lång väntan. för er som frågat så är det det som verkar vara tricket när en ska få ur rötter ur kärnor som ligger i blöt: tid. tjofaderittan hej!

6 kommentarer
 • S

  Märkte det samma med mina avokadosar – vurderade att ta upp dom ur jorden igen för att sätta dom i glas, då växte dom ju så fort! Men så åkte jag på semester, hade en som vattnade 2 g i veckan, och vipps kom en dubbelt så lång stjälke med nya, stora blad (de gamla bladen bara hängde så tog bort dom)! 😀

 • Ella

  åh lovar att du kommer svara second hand men vart kommer den lille blompiedestalen ifrån? så jäkla fin!!!

 • hanna ackribi

  tack för svar om avokadosarna! + älskar dina matinlägg så himla mycket. kramar!

 • FREEDOMtravel

  BÅDE kräftor OCH kantarelltoast! Ojojoj så gott! Vi har precis insett att vi missar grannarnas kräftskiva. Kanske får fixa en liten egen 😉

 • Astrid

  Tricket med avocadosarna är verkligen tid + SOL!

 • marire

  takk for tips på avokadoene; jeg har gitt opp mine flere ganger, men nå kanskje jeg prøver igjen! fin tv-benk, og brødet ser megagodt ut!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *