smårandigt + blommigt

13 42

det här är vad jag hade på mig för några dagar sen. t-shirt från loppis + kjol från oasis + väska från loppis + skor från converse. och så cykelbyxor under som ju inte syns men som fungerar prima när en ska cykla mycket vilket jag gjorde i denna klädsel.

ville mest bara säga tusen tack för all respons för ett par inlägg sen. känns så fint med tecken på att det faktiskt är personer som läser och uppskattar denna plats får så lätt tvivel när det är tyst en längre stund (obs förstår ju verkligen det också speciellt på sommaren när en kanske mycket läser från telefon och så). men mycket sommarbloggning verkar ju uppskattas så då fortsätter jag bara med det. MEN observera att kommentarsfältet ju alltid är öppet för feedback oavsett om jag bett om det i just det inlägget så ni vet. <3

just nu är jag på johans lantställe och lagar god mat och badar och går på loppis och låter lungorna fyllas till max och får puls när jag springer på grusvägar och det är SÅ HIMLA NJUTIGT för min del. ska fortsätta carpa lite (sitter i skrivande stund utanför en stuga i småländsk barrskog och dricker ett glas rödvin framför en sjö i kvällsolen ni hör ju). puss & kram & ta hand om er

7 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *