söndagssammanfattning vecka 34

ja, ni hörde rätt. söndagssammanfattningarna är tillbaka! men lite smygstart till att börja med denna vecka. jag har lämnat in min trasiga telefon så har inte riktigt så många foton från telefonen som jag brukade ha.

jag har jobbat fyra nätter på raken den här veckan och i övrigt så har den varit lite både och. men mycket glimtar och pepp från personer i min närhet och bekantskap som säger snälla saker. nu ska jag liksom gå in i en höst utan heltidsanställning eller csn dvs bara klara mig på mig själv och det är ju förutom kul och pepp också lite oroligt. men jag tror det ska gå fint! firma sara edström grafisk designer.

1 2 3 4

♦ ätit lunch i solen med sofia
♦ varit tillbaka på berghs med samma person och fått svara på frågor om hur det är att plugga där från nya designettor. fint att träffa berghspersoner och hänga lite i lokalerna!
♦ jag har träffat farmor och farfar och min kusin fanny som av en händelse var i vitabergsparken på parkteatern när jag var på väg till jobbet. stannade och hängde lite <3
♦ ätit indisk middag i mall of scandinavia med min mamma innan jobbet. hon är bäst bäst bäst
♦ jag har sytt en kjol & sytt om en klänning (popaklänningen ni vet). kjolen ska jag visa er i veckan!
♦ lyssnat på en massa bra konserter och givit vänner kärleksförklaringar och skrikit sönder rösten på popaganda
♦ gått längsmed en varm och solig landsväg från motorvägsbussen för att spela kubb barfota och dansa i en lada i brottby på 100årsfest (eller fyra gånger 25 då). jäklar i gatan vad kul jag hade dessa två dagar.
♦ och slutligen i dag varit på fotbollsderby i solna och det var så tråkigt att inte ett endaste mål fick en se.

och nu ligger jag skavfötters i soffan med johan som killar mig på foten och vi kollar på sommar med ernst. min röst är slut och min kropp är slut jag tror inte den var byggd för 12timmarsfest två dagar i rad efter en vecka av dålig sömn. jättelångsam kan den här söndagskvällen få vara. hoppas ni har en fin kväll. puss!

 • Malene

  Har savnet søndagssammenfattningene! Du er så bra Sara ❤️

 • s

  Sara! kan du inte snälla skriva lite om dina arbetsprover till berghs? typ vad dom letar efter vad en ska tänka på osv. jag tänkte söka ad/copy linjen, men obs är ej som du kan ej rita och sånt för fem öre men vill bli copy. skulle va jättefint!! eller kanske liten sammanställning av dina kompisars arbetsprover eller nåt sånt? alla tips plz <3 vill SÅ gärna komma in

 • marire

  hurra, søndagssammanfattningene er tilbake! 😀
  god uke, gode Sara!

 • chrissy

  jaaaa söndagssammanfattningar are back! älskar. så fucking fint att få hänga me’rej i helgen luv u saran!!

 • Emelie

  Sara!
  Vad heter den indiska restaurangen? Hur var maten? Prisvärd? Skulle du rekommendera den till en fellow vegetarian?

  • isabella

   JAG MÅSTE OCKSÅ FÅ VETA VAD DET ÄR FÖR RESTAURANG

  • Sara Edström

   hej Emelie! restun heter indian garden. & maten var god!! det på bilden är deras vegetariska tali (som var bättre än den för köttisar som min mamma tog tycker jag eller iaf mer varierad). prisvärd vet jag inte det är ju sällan ”billigt” på indiska retauranger. men väldigt god mat! åt deras palak paneer några dagar senare också kan verkligen rekommendera den!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *