en söndag på värmdö

i går tog jag och johan bussen genom tre zoner till värmdö och johans morfar.

först snokade vi i hans verkstad medan han satte på sig sina gummistävlar. vi fick höra om platser som det finns minnen ifrån efter ett liv av att ha jobbat runtom hela världen och visade en fin bygghjälm med namn inpräglat för trogen tjänst.

sen gick vi i skogen. rolf hade packat fika och visade sina ställen och spår och delade sin svamperfarenhet med oss. roligaste svampen är röksvamp. gick på mjuk mossa och fikade morfarns hembak och kaffe. så plockade vi en hiskelig mängd lingon som vi inte riktigt är säkra vad vi ska göra med.

skogen var så fin och så klar i sin luft. efter vår skogspromenad hjälpte vi med datorsaker hemma och fick gå igenom handarbeten och textilier från johans mormor. så mycket som kan skapas i ett liv. sen bjöd rolf oss på indisk mat vi var de enda på hela restaurangen och de som har stället bjöd på en lättöl för att han alltid kommer tillbaka till dem. ♥

söndag i skogen1söndag i skogen2söndag i skogen3söndag i skogen4söndag i skogen9söndag i skogen7söndag i skogen8söndag i skogen10söndag i skogen11söndag i skogen12söndag i skogen13(gif)söndag i skogen14söndag i skogen17söndag i skogen18söndag i skogen19söndag i skogen20söndag i skogen15söndag i skogen21söndag i skogen22söndag i skogen23söndag i skogen24söndag i skogen25söndag i skogen26söndag i skogen27söndag i skogen28söndag i skogen29söndag i skogen30söndag i skogen31söndag i skogen32

 

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *