septemberjaget genom tiderna

när sandra gjorde ett september-inlägg från tidigare år fick jag blodad tand och började igenom mina egna arkiv (HERREGUD vad mycket en lagt upp på internet i sina dagar) och insåg att jag är bra på att dokumentera mig själv i just september. jag har samlat lite och här kan vi se hur jag har sett ut i september de senaste sju åren + vad jag gjorde vid tillfället! så roligt att se hur ens utseende förändras tycker jag.

»genom tiderna« låter i och för sig som inget kortare än ett sekel men jaja mina fortfarande åtkomliga internettider i varje fall! och vi börjar i 2008 när jag var femtonårig moppetjej.

SEP-2008men ändå ganska cool om jag får säga det själv. här hade jag precis börjat nian. skrev hei istället för hej och målade det på en tygkasse. den svartvita bilden nere till höger ackompanjerades av en (felciterad) kent-rad i min dåvarande blogg. såklart. hade färgglada strumpbyxor och tischor med coola tryck se t ex den med inbyggd sjal.

SEP-20092009 hade jag just börjat gymnasiet. som den natur/foto-elev jag var så poserade jag fint med min feta mattebok samt framför mina vänners kameror (t ex den översta som alice tagit <3). och det jag har på mig dessa bilder var SÅ min gymnasiestil. stora tunikor/klänningar och spexiga strumpbyxor/leggings. tänk att det var den här personen som spanade på den snygga killen i tvåan som såg ut som ian curtis aka johan aka min sambo i nutiden <3

sept-20102010-jaget hade äntligen glasögon och slapp försöka gissa vilka som kom där långt borta i gymnasiekorridoren och om en skulle vända ned blicken eller vågade/kunde hälsa. fortfarande en gymnasieparvel och dränktes väl av matematik Ö eller fysik K eller nåt

sept-20112011-jaget var väl lite samma har så vårt att separera de olika gymnasieåren de tre känns mest som en stor bubbla av gymnasium när jag ser tillbaka. men här torde jag ha börjat med gymnasiearbetet som jag gjorde tillsammans med anna. vi skrev och illustrerade en barnbok om allergier samt skrev en rapport om ämnet. (väldigt given natur-estet visst)

sept-20122012. vid septembertiden detta år så pluggade franska på SU en termin (hej vad hände där oui oui) och började jobba extra nattetid så som jag gör än i dag en gång i veckan.

sept-20132013 jobbade som jag elevassistent/på fritids/t o m som syslöjdlärare ibland och älskade kidsen på jobbet och mina nära kollegor men mådde bajs av att jag inte fick några som helst villkor och alla hade för mycket att göra : (

sept-2014i september 2014 hade jag precis kommit in på grafisk design-utbildningen på berghs! allt var nytt och härligt och inte så stressigt än mest kul kul kul bara. första septembertiden med nya glasögon för första gången sen 2010 också!!! kanske såg jag lite klarare

sept-2015och så förra året 2015 fortsatte jag gå på berghs (hehe) hade lugg och klippte av håret i september = hade bara min egna hårfärg i hela håret för första gången på ever typ. har börjat acceptera den som annat är råttfärgat och att den ska bort och döljas : )

och det var det! 2016 är ju septemberjaget just jag just nu. och jag mår fint tack lite förkyld börjar jag bli precis som alla vid denna tid. hoppas ni är friska. puss

 • ante

  vackrast är du

 • Malinmittiprick

  Kan berätta att jag bara häromdagen visade en bild på dig (från något inlägg nyligen i din blogg) för min sambo som ett exempel på hur ett av mina drömhår ser ut. Nu vet du det 🙂
  Ny läsare här, fin blogg så jag stannar tänkte jag. Kram!

 • Maria

  älskar din stil! Japp det var allt jag ville säga 🙂

 • Mimmi

  Åh underbart inlägg!! 👏☺️

 • Lou

  Så kul! Som läsare blir man alltid påmind hur länge man läst din blogg i såna här inlägg! Nu kommer jag till och med ihåg när och vem som tipsade om din blogg till mig (en gammal skolkompis hösten 2012 första året på uni)

 • Sofia

  Alltså wow, du är så himla fin!

 • Louise

  dör hur gullig och fin, orimligt

 • Maria

  åh rosendalslingan ändå!! <3

 • malin

  ååh gud vilket roligt inlägg, särskilt eftersom att jag inte har följt dig så länge! du ser så himla annorlunda ut på nianbilderna, hade aldrig gissat att det var du ens! finaste stilen alla år i a f ! : )

 • Ellen

  Så himla rolig grej! Du är så fin.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *