söndagssammanfattning vecka 35

söndagssammanfattning vecka 35referat från veckan + skörden med telefonfoton kommer lastat.

söndagssammanfattning vecka 35en regnig måndagsmorgon han cyklade i galon och jag gick en blöt morgonpromenad. viktigt att markera jobbtid trots att en jobbar hemma ju.

söndagssammanfattning vecka 35lunchprommis i fredags var mindre regnigt dock. väldigt solig till och med. på det här mysiga stället t ex

söndagssammanfattning vecka 35stötte på den här gulliga som satt och njöt

söndagssammanfattning vecka 35

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
var på möte på designbyrån där jag gjorde praktik i vintras (ska börja frilansa för dem tre dagar i veckan fint & kul va!!!) & gick på frukostdate med floran & firade farfars födelsedag & såg utomhusbio i midsommarkransen med anten

söndagssammanfattning vecka 35

som inte var planerat:
hade pizzakväll med sophie och anton och gick hem och kaosdansade hos sofia. råkade köpa typ sju nya växter hem också men plantagen hade halva priset på alla gröna inneväxter och hur skulle jag någonsin kunna låta bli då?

söndagssammanfattning vecka 35vi promenerade hela vägen till plantagen i frescati och gick igenom koloniföreningen. så himla avundsjuk på alla kolonilottsägare

söndagssammanfattning vecka 35fin typo i marken i gamla stan

och något nytt jag gjorde:
1. köpte ett mobilskal!!! hehe har ca aldrig gjort det tidigare men blir ju så illa tvungen eftersom jag tappar mobilen ideligen och inte har lust att behöva lämna in min nyuthämtade helt lagade telefon igen. : – )
& 2. premiär-la upp en bild i en grupp jag är med i på facebook som heter växtgäris (den äger)! på min töntiga kaktus som har fått en fånig utväxt som krockar i taket på hyllan och som jag typ skrattar åt när jag ser den.  kaktusen fick SÅÅÅÅ mycket likes och kommentarer och bekräftelse. <3333 (såhär ser den ut)
3. OCH VISST JA! höll i en utgiven bok jag formgivit omslaget till för första gången. floras bok har kommit som sagt! ni måste läsa den säger det igen.

söndagssammanfattning vecka 35

ett tips från veckan:
mr robot! en serie som jag och jorpen har börjat kolla på som i väldig korthet handlar om *hackers som ska störta kapitalismen*-typ. obs varning för väldigt stereotypa karaktärer men spännande spännande och finns på HBO

söndagssammanfattning vecka 35veckans upptäckt:
vi har björnbär på gården!

söndagssammanfattning vecka 35

godaste maten jag lagade:
pizzorna i fredags när sophie anton ante och louise kom hem till oss på pizzakväll! mest var det iochförsig johan som lagade men toppade i varje fall.

söndagssammanfattning vecka 35kvalar in gör äpplena vi plockade från mamma och pappas trädgård 

söndagssammanfattning vecka 35eller denna pangfina avo

veckans musik:
min *veckans tips* på spotify har varit sååå bra denna vecka så här kommer en minilistar på 4 låtar som jag tyckte lite extra om:
· noen å hate – anja skybakmoen
· hjärtat säger – hökartorget
· barn av amerika – love antell
· feel that gold – maxida märak 

söndagssammanfattning vecka 35så trasigt i slussen nu allt rivet rivet

veckans känsla:
pirrig men lugn samtidigt. som liksom nu börjar hösten och rutinerna men det är nytt och lite läskigt men mest tryggt. <3

söndagssammanfattning vecka 35jag och han lite bakfulla och mysiga i lördags eftermiddag

söndagssammanfattning vecka 35den smällgoda frukostmackan jag åt i morse. johan hade bakat rågbröd med valnötter i mhm

söndagssammanfattning vecka 35en klädsel från veckan:
 en secondhandhängselklänning + en väldigt gammal tischa från & other stories.

söndagssammanfattning vecka 35ägnade torsdagen till att äta och vila mest (jobbar ju onsdagsnätter och denna kom jag inte hem förrän halv sex på morgonen). först den här brunch-lunch-brickan med ajvarwrap kaffe och bananglass och sen på kvällen hemkörning av LA NETA min bästa snabbmat.

veckans betyg:
den får nog ändå 5/5! vilken fin vecka det varit. och nu är jag så peppad på nästa!!! jag börjar jobba för bankerwessel i morgon och till helgen åker vi till johans lantställe och bommar för säsongen med hans familj. ska bli så mysigt. nu ska vi göra varma mackor till middag och se på ovan nämnda serietips!

söndagssammanfattning vecka 35låt oss bara avsluta med några foton från i dag hemma hos farmor och farfar när vi var där för att fira farfarns födelsedag. kolla min stiliga farmor <3

söndagssammanfattning vecka 35och vackra farfar

söndagssammanfattning vecka 35här 77 år och fortfarande vacker. grattis igen farfar! jag vet att du läser. ♥

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *