med johan i målerås

i målerås med johan-sara edström25johan och jag åkte till målerås för att ha skogutsikt åt alla håll i några dagar i augusti. tände brasa såg på film läste ute i solen eller inne på soffan. åkte på utflykter bara för att fika. gick på loppis och inspirerades av gamla saker. sprang och tog kvällsdopp.

vi plockade mer blåbär än någonsin (fina torra handplockade av mig och mosade från bärplockarmackapären av honom en liten notis bara) och utnyttjade dem på gröten till frukost eller som mosade i gin och tonic.

i målerås med johan-sara edström2 i målerås med johan-sara edström3 i målerås med johan-sara edström5 i målerås med johan-sara edström6 i målerås med johan-sara edström7 i målerås med johan-sara edström8 i målerås med johan-sara edström9 i målerås med johan-sara edström10 i målerås med johan-sara edström11 i målerås med johan-sara edström13 i målerås med johan-sara edström14 i målerås med johan-sara edström15 i målerås med johan-sara edström16 i målerås med johan-sara edström17 i målerås med johan-sara edström18 i målerås med johan-sara edström19 i målerås med johan-sara edström20 i målerås med johan-sara edström22i målerås med johan-sara edström24 i målerås med johan-sara edström29i målerås med johan-sara edström28i målerås med johan-sara edström30

sista kvällen var himlen helt magisk som ett hejdå och vi gick den lilla rundan runt sjön och morgonen därpå åkte vi uppåt i småland mot mina föräldrar och sågaretorp.

och vad som är så sorgligt är alla de stora fina husen vi passerade på vägen. med fasader som flagnar och farstukvistar vars virke ruttnar. ihopspikade fönster och krossade rutor. </3 allt vackert som bara låts förfalla. hoppas det ska bli en trend att fler och fler vill hitta sig själva genom att flytta ut från stan och in i dem så att de kan få bli räddade och sig själva igen de stora gamla fina husen.

8 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *