söndagssammanfattning vecka 39

IMG_2628god söndagskväll! jag sitter och jämför skrivare på internet (ska köpa en ny vilken himla djungel varför finns inga små smidiga skrivare som har alla funktioner men kan skriva ut i A3 egentligen hehe någon som har tips eller erfarenheter? mottages isåfall tacksamt) samt glädjs åt att AIK vann med 6 himla NOLL mot norrköping i dag! här kommer veckans sammanfattning med telefonfoton från veckan dvs mest bilder på mat för det är ju det en fotar som ett barn av sin tid. vi inleder dock inte med mat för vilken fin höst vi får känner att vädergudarna har blessed oss denna september visst har de?  

IMG_2640

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
jöbbade. på bankerwessel tre dagar på natten på mitt extrajobb en natt och två dagar på firma sara edström som vanligt. en fin kombination. jag åt middag och sov över i agnes och martins hus i vallentuna. drack öl med yrsa och alla hennes vänner för att säga hejdå innan hon far till barcelona. hade kattbesök på måndag och tisdag morgon för louise skulle ha hantverkare hem. alltså att gå ut från duschen och mötas av den här gosbollen att krama på ↓

Processed with VSCO with 4 presetdenna syn <3<3<3<3 pistuski är så galet söt. blir ju smått sugen på att skaffa kisse

Processed with VSCO with 4 presetpå morgonen efter vår sleepover gjorde vi pannkisar till frukost. när jag och agnes var typ femton och skulle åka och träna innebandy eller fotboll tillsammans så stekte vi alltid pannkakor till mellis innan och jag hette till och med pannkakskvinnan på hennes telefon hehe

som inte var planerat:
fick ett svinkul nytt uppdrag! åt en mittiveckanmiddag med mamman min! fick nybakade frallor till frukost (pga all frukostmat var slut insåg vi klockan elva kvällen innan hehe). och handlade en massa nya kläder. en drös med basplagg ni vet när en köper ett gäng av sina favvotrosor t ex och rensar ut gamla med hål i :))))))) så min garderob känns pånyttfödd pga köpte bara saker som jag också lätt kombinerar med det jag har hemma. mycket bra.

IMG_2635min mamsen när vi åt burgare på vigårda. jag tog deras veganburgare och den får underkänt pga chilimajjonäsen var så sjukt äcklig konsistens som halvtorkat klister och inte ens smaksatt? kanske hade de lagt i fel eller nåt? 

IMG_2651monki på götgatans provrum

bara en badrumsselfie på mig & jorpen han är ju så himla gullig

IMG_2629en skylt med fina bokstäver på kocksgatan. y! som ett bakvänt mikro-tecken. 

och något nytt jag gjorde:
det enda nya jag kan komma på är att jag planterade en palettbladsstickling som jag fick av yrsa. hoppas den ska leva länge.

IMG_2654en pastellig folkungagata en tisdagskväll

ett tips från veckan:
ät äpplen!!! säsong och i massor. t ex som jag äter äpple: varje morgon river jag ett halvt äpple att låta koka med i gröten + kardemumma + kanel och den andra halvan tärnar jag upp och toppar med.
tips nr 2: spela wordfued. jag har blivit beroende igen. ni borde spela mot mig! jag heter sarkan där och har en bild från sist jag var i wordfuedsvängen = i gymnasiet

träffade sofia över en pizza på omnipollos hatt i torsdags. med aubergine och rosepeppar sjukt god var den. vi pratade om ett seminarium om framtiden som berghs ska ha i samband med sitt 75-årsfirande och vi ska vara ett inslag med vårt framtidsarkiv!

den dagen var för övrigt väldigt mycket höst & det var fint.

godaste maten jag lagade:
köpte en sån där färdig ärtsoppa på korv ni vet? så gott ju speciellt med en klick senap (som jag nu vid 23 års ålder lärt mig tycka om). och stekte några pannkakor och åt med rårörda lingon till mmm

åt även sojabullar med brunssås och potatismos en kväll ja husmanskostsara fortsätter att leva och frodas

veckans musik:
en dans för två – tvärvägen. johan lade in den i en ny lista vi har (där vi lägger in varannan låt  en gång om dagen) och jag tycker den är så fruktansvärt fin. instrumental supervacker pianomusik

IMG_2626IMG_2625två från i lördags ett vackert stockholm + två vackra vänner. 

veckans mysigaste:
i går när vi var bakis på en fluffig nybäddad säng och ömsom halvsov omsöm pratade ömsom drack kaffe ömsom kittlades ömsom petade honom i öronen så han tjöt ömsom åt äppelklyftor. ömsom var kär

IMG_2630lunchade med johan och ante i fredags på la neta. la neta har bästa tacosen i stan det är sen gammalt

veckans känsla:
glad och peppad och lite nervös och orolig i blandning.

IMG_2641 IMG_2642en klädsel från veckan:
en lite snedrandig ny tröja och röda naglar. passade så fint med en knallgul zucchini som jag fick av mamma

vaknade till en tallrik med mango och äpple efter att ha jobbat natt i torsdags. från j som också jobbar hemma på torsdagar. <3

veckans betyg:
3,5/5. övre medelmåttig vecka. vardaglig och med fina glimtar men jag har känt mig så disträ och ni vet så ofta kan det ju bli att en tvivlar på sig själv och vad en är kapabel till att göra läser in för mycket vad någon säger eller tycker överanalyserar ni vet.

just det ska bara visa pannkakorna med sirap blåbär och halloumi som vi åt till frukost i morse innan vi storstädade hela läggan och nu går jag runt här och bara MYSER för såhär fint har vi inte haft på år och dar. nu ska jag läsa. hejdå!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *