söndagssammanfattning vecka 40

hej kära ni. har varit dålig på att blogga denna vecka som det ju lätt blir när en har mycket att göra men inte tummar jag på söndagssammanfattningen nej här kommer den:

något jag gjorde den här veckan som var planerat:
träffade sofia och nandi nobell och pratade om det lilla ämnet *framtiden* fick så mycket energi från det!! jag och anten firade johan i går kväll med saker han gillar dvs biljard indisk mat och karaoke.

hängde med den här pärlan en kväll. vi tittade på böcker och gick på releasefest för sandras nya bok »allt som blir kvar«.

vi fick fin bärs. längtar till att läsa boken!

som inte var planerat:
kraschade en familjemiddag och skränade karaoke i ett litet rum med antons familj. drack bubbel med jorpen. råkade köpa en jacka som jag inte provat/inte vet riktigt om jag behöver men hoppas på det bästa nu då. och några av ekollonen jag lagt i blöt har börjat öppna sig och få en liten rot <3

och något nytt jag gjorde:
åt något bakat från johans lille surdeg. fick frallor med vallmofrön till frukost av grabbn. skickade något med DB schenker hehe. seriöst måste sluta sälja saker på tradera pga räknar alltid fel på fraktkostnaden och går typ back på att sälja…………. fattar inte att jag aldrig lär mig.

anton och sophie sjunger karaoke väldigt innerligt

ett tips från veckan:
såg the lobster på bio i fredags. jävlar vilken knäpp + brutalt bra film. älskar grejen när filmer utspelar sig i en värld som är som en verklig och nu men att premisserna är helt skeva. som i the lobster där du inte får leva ensam utan måste åka till ett hotell för att hitta en ny partner inom 45 dagar efter att du avslutat en relation. misslyckas du blir du förvandlad till ett djur. lite samma grej som i vad som kan vara tips nummer två: the leftovers. där har 2 procent av jordens befolkning plötsligt försvunnit och serien handlar om världen efter det sekter som uppkommer osv. tipsade om den förra året men retipsar nu ifall någon missade pga så himla bra serie.

fina färger och former på lösgodis när vi skulle köpa snax till bio.

veckans insikt:
att det var mer än ETT ÅR sedan jag klippte mig??? (förutom luggen med kökssaxen hehe) här är alltså sist. nu när det är så långt känns det nästan dumt att klippa av det igen men jag vet inte

öl med helt lysande färg

veckans musik:
double rainbow över valla torg – parken. har lyssnat på den ca 45 gånger denna vecka skulle jag säga så att välja något annat vore orimligt.

har ingen sänglampa men vill läsa innan jag ska sova så johan drog fram en pall och fönsterlampan från vardagsrummet åt mig och jag tyckte det blev en så dramatisk syn. som en spåkula eller annat valfritt övernaturligt som skulle vaka över en när en sov

veckans känsla:
den där oron. men också har jag trivts så mycket med omständigheterna som i de riktiga fysiska omständigheterna. har liksom NJUTIT av att jag har frysit när jag gått hem från/till jobbet för den mysigaste känslan är ju att komma in och tina

eller kanske känslan »värdelös på biljard«. när jag och ante planerade en kväll för att fira johan gick vi för att lira pga han gillar det och jag var så fruktansvärt dålig. de hånade mig men jag blev ändå nöjd att jag lyckades fota när anten hade ner den vita!!! HA där fick hon

veckans betyg:
3/5 som alltid visar jag ju det som är fint här och det är ju inte allt det hoppas jag ni förstår. det har liksom varit en oro jag inte kan sätta fingret på som gnagt i mig. det är som att det är en känsla i magen av att någonting någonting snart tippar över men jag vet inte vad så jag kan liksom inte riktigt finna mig i vad jag än är i njuta när något går bra om ni förstår? rädd för att jinxa allt så förminskar skyler äsch det är väl inget. vet inte vad jag ska göra för att låta den gå över men jag hoppas den försvinner snart.

nu ska jag sova pga är så fruktansvärt trött efter gårkvällen och firande i dag. puss hoppas ni mår bra

 • yrsa

  puss och pepp!!

 • Karolina

  Åh vilken mysig vecka du har haft, och så fin du är i ditt oklippta hår! Undrade om du skulle kunna göra ett inlägg om typ hur du brukar ha håret och stylea det osv, då det alltid är så fint? <3

 • Ellen

  Gillar så mycket att läsa dna sammanfattningar + att göra den själv i le blog. Så fint att gå igenom den gångna veckan, och speciellt att sen kunna gå tillbaka och titta på hur allt var.

  Vill också bara inflika att jag tycker ditt hår är heeeelt fantastiskt som superkort. Har någon bild i huvudet av dig när du precis sytt en ny klänning, står i fantastiska glasögon och med en kort frisyr. Om du funderar på att klippa dig under någon höstdag räcker jag upp en hand för kort!

 • Linn

  Hej du! Tack för en fin & inspirerande blogg. Jag undrar vad du heter på Tradera (om man kan säga så haha)? Vore kul att få shoppa lite grejs från dig <33 du har ju så fin stil!

  Kramis

  • Sara Edström

   hej du linn! jag tror att jag heter cupidbow som på instagram men jag har inget upplagt nu för tillfället, lovar att säga till på bloggy om jag gör det igen. <3

 • Emelie

  Sara, dina söndagssammanfattningar är guld.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *