hejdå vecka 44

Processed with VSCO with c1 presettycker nästan inte att den här veckan förtjänas att sammanfatta pga har faktiskt varit en skitvecka. det har ungefär känts som att jag ska börja böla bara någon petat på mig denna vecka. kanske är det pms kanske är det kognitiv dissonans ingen vet. vet bara att jag varit väldigt skör och mycket känts väldigt jobbigt. men nu djupt andetag försöka lämna obehagliga känslor till sitt egna öde och försöka bara strunta i sånt som inte är »här & nu« som johan brukar säga den vise pågen.

men här är bra saker som var den här veckan:

· första snön kom
· när jag och johan skulle ut och käka i fredags hade han kavaj. vet inte varför men blev så orimligt smickrad att han gjorde sig fin för min skull
· ett fint projekt jag gjorde en illustration till gick till tryck
· firade sofias födelsedag med godaste sushin jag ätit
· jag och mamma tände ljus vid mormors grav och sen gick vi och såg »julieta« på bio. och inte vilken bio som helst utan VIPBIO i mall of scandinavia vilket innebar sofistikerat snacks som oliver och rotfruktschips och ett glas bubbel och ett bord och nedfällbara fåtöljer och fotpallar ja ni hör ju vipvipvip
· jag hade en hel kväll bara med mig själv i lördags och gjorde saker som jag kände för bara. det blev att värma rester/se på forrest gump/börja sticka en mössa/föreberedde en massa blogginlägg t ex. allt i sängen med alla kuddar uppbollade bakom ryggen
· & köpte tyg till min blivande blus (ska visa i veckan)

och tre foton från telefonen:

IMG_4064min lugg såg ut som den var lagd åt 20-talet efter att jag gått hem i snöblandad regn utan mössa

Processed with VSCO with 4 presetfrukost med tända ljus och pannkakor och äppelmust  IMG_4066och söndagsmiddag på primeburger med mamma och johan. jag tog en bönburgare med avokado creme cheese picklad rödlök samt bbqsås. satan vad god den var.

nu ska jag klämma ett avsnitt »the affair« och sen BLICKA FRAMÅT till nästa vecka som omöjligt kan bli annat än bättre än denna. pusshej!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *