nytt runt handleden

inlägget är ett samarbete med TID Watches


TID Watched twain10 jag har nya armband till min klocka som jag fick av TID!

TID Watched twain3tidigare hade jag ett vitt/svart twain & ett i ljust skinn. de här nya är från TID’s senaste kollektion av twain-armband från det danska textilmärket Kvadrat. de är gjorda av 100% återvunnen PET. fint va!

TID Watched twain11mina favvos är de här två! rust twain & mill twain.

TID Watched twain9fint med en klocka där en enkelt kan byta armband t ex om en har på sig en skjorta med prickar i precis samma färg så kan en matcha.

TID1morgon på black friday har TID 30% rabatt på hela sortimentet över helgen. tips att passa på om ni är sugna på en fin klocka!  & redan idag har ni möjlighet till en förtur med följande kampanjkod: ’COLOURFUL-PRE

krampuss!

 • yrsa

  torsdagspuss du är bäst

 • Lisa

  Åååh, asså, förstår att jag är naiv och att det är så många bloggare överlever och *ni* livsstilsbloggare är ofta fokuserade på reklam/tips och dom här klockorna va jättefina och jag har typ aldrig sett ett sånt här inlägg hos dig förut men fasiken kan inte hjälpa att bli lite småirriterad och tycka att företagssamarbeten liksom sticker i ögonen på mig när jag läser. Saknar tiden då bloggarna jag läste tipsade om saker enbart för att det kändes 100% nice och inte för att ni också fick cash för det. Hur tänker du kring det? Och sorry för att jag avreagerar mig, gillar din blogg megamkt! Men har också tyckt om den mer än andra bland annat just för att du inte gjort sånna här inlägg. Lite safezone liksom. Men ja, fattar grejen men fattar inte heller riktigt grejen.

  • Sara Edström

   hej Lisa!

   jag blir förstås förkrossad av att du som läsare känner så som du skriver. men tänk såhär: om du helt gratis fick läsa en tidning skulle du då bli småirriterad som du skriver över samarbeten eller annonser som skulle förekomma i en sådan? för ingen av mina läsare betalar (såklart!) för att läsa min blogg.

   sen jag började blogga på metromode för 1,5 år sedan är min blogg mitt deltidsjobb. det är något jag lägger ner många timmar i veckan på för att skapa innehåll som förhoppningsvis ni läsare vill ta del av. hade jag inte haft det hade jag inte haft “råd” att lägga de timmarna jag lägger = mindre blogg och inlägg att läsa.

   jag skulle aldrig göra ett samarbete med ett företag eller skriva om en produkt jag inte tyckte om eller kunde ställa mig bakom. men trots det så märker jag ju ut tydligt för att det ska synas att jag något i utbyte av inlägget. i och med det hoppas jag att du ändå kan känna att min blogg är en så kallad safezone i och med att jag aldrig skulle ”smygreklama”.

   och gällande just TID i synnerhet så använder jag min klocka närmast dagligen och tycker mycket om dem. så när jag får möjlighet att ge rabatt till er så kändes det fint att få göra det. hoppas du känner att du fattar grejen eller vad en ska säga mer och fråga gärna mer om du undrar något.

   kram och tack för att du läser

   • Lisa

    Hej igen! Ursäkta för långsamt svar. Tack så mkt för att du tog dig tid att svara så utförligt. Jag förstår verkligen argumenten bakom företagssamarbeten och hur du resonerar, men antar att jag bara är rädd att ett format som jag uppskattat väldigt länge, alltså livsstilsbloggar i allmänhet, håller på att förändras och transformeras från inspirationskanaler till reklamkanaler liksom. Fattar att det är naivt att tro att ni inte borde/måste utvecklas och att många av er som bloggar brinner för det och väldigt gärna vill kunna ha det som jobb (plus att samarbete kan ses som en schysst deal till oss läsare). Vill gärna tro att det skulle kunna gå att fixa på nått sätt istället för sponsrade inlägg, typ lön från bloggplattform en tillhör eller så, men vad vet jag egentligen om hur bloggekonomin funkar : ) Känner mig väldigt ambivalent till blogg som grej överhuvudtaget just nu och mitt inlägg var mer en reaktion på det än en kritik på hela din blogg, och jag ber om ursäkt om du tog illa upp, det var inte min mening. Gillar allt annat du lägger upp megamkt och du inspirerar mig mktmkt. Även fast jag mer fattar grejen så kommer jag nog inte kunna göra nått åt hur jag känner inför själva grejen : ))

  • Ellen

   Jag kan verkligen förstå att det kan sticka i ögonen med reklam emellanåt, men jag tänker såhär: jag läser den här bloggen och hänger här helt gratis. Det kostar mig inte ett öre att klicka mig in här och hänga med er, och om detta då behöver ”underhållas” med en del samarbeten så är jag fine med det! För lite som Sara själv nämner i sitt svar, utan samarbeten och blogginkomster hade hon inte kunnat driva bloggen så som hon gör idag = mindre innehåll för oss att läsa och titta på, och gissningsvis hade vi inte hängt här på samma sätt då.

   Jag vet inte om det här blev luddigt? Men jag tror att det är viktigt att en ser det lite som ”ett nödvändigt ont” som ändå är en rätt bra grej, dels för att bloggaren kan försörja sig på det denne gör (nice som attans!) men också för att bloggaren med största sannolikhet bara samarbetar med företag/produkter som hen gillar och vill tipsa oss läsare om. Den dagen mina favoritbloggar tipsar om och samarbetar med företag där det klart och tydligt är pengarna som vunnit över innehållet, det är den dagen jag väljer att läsa något annat. Men tills dess, ja, då tycker jag att det är rätt bra ändå!

 • ellen

  Fint!!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *