söndagssammanfattning vecka 45

IMG_4461

söndagssammanfattningen är här! den här veckan har varit så brutalt mycket bättre än min förra. känns nästan pinsamt att skriva med tanke på läget i världen osv men nä. det är sant. har fått hänga med många av mina älsklingsmänniskor så det har känts fint i kropp och själ. så glad ändå att det inte varit tvärtom vet inte vad jag gjort om presidenvalet varit förra veckan när jag inte alls hade det bra.

vi kör bara en snabblista i dag med bara två tips:

musiktips:
resan – torkel rasmusson. ÄLSKAR den dängan 

& ett mattips:
gör råraka i väffeljärn! sophie lärde mig detta. riv potatis och dra ur vätska genom att salta och lägga på hushållspapper. sen är det bara att klicka ut i ett smörat våffeljärn och köra tills den är krispig och go. servera med creme fraiche och rödlök och tångkaviar och citron t ex mmmm. enkelt och gott.

och naturligtvis telefonfoton från veckan:

IMG_4464i måndags fick jag ett sms på jobbet från johan i vilket han berättade att det var kladdkakans dag = kvällens aktivitet var given. vi toppade hela spektaklet med after eight och det blev förvånansvärt gott. pralinerna liksom smälte ihop med kakan så det blev lite koligt mvh en i vanliga fall after eight-skeptiker. 

IMG_4470 i tisdags var jag och sofia ute och åt middag på ile roi på kungsholmen. vi var inbjudna av pilsner urquell att testa deras olika ölhällningar. hade det så jävulskt fint och sofia gjorde mig så pepp på livet. klok och fin och ärlig och härlig = hon. 

IMG_4463i onsdags vaknade vi tidigt och klarvaket till fönsterbrädor fyllda med snö & oroväckande notiser på telefonen.

IMG_4462IMG_4460utsikten från kontoret var fin. 

IMG_4459och på vägen hem passerade jag den ena strandade bussen efter den andre

IMG_4457och oplogade vägar. de värsta fick jag erfara på natten när jag skulle hem från jobbet. ingen kollektivtrafik gick och taxi stockholm låg nere. till slut fick jag tag i en uber och kunde komma hem men alltså har ni någon gång åkt på en oplogad motorväg i 40 cm snö? puckelpist. en slank vi hit och en slank vi dit och en slank vi som tur var inte in i mitträcket

i torsdags eftermiddag åkte jag och johan till yasuragi för ett dygn av latande. badade i varma bassänger utomhus bastade varmt och doppade oss kallt. tvagade oss och relaxade oss. det var hans present till mig efter att jag slutat berghs. ♥

IMG_4455det var makalöst mysigt. 

johan i vårt hotellrum och hotellfrukosten JA

sen i fredags gick jag på efterfesten till musikförläggarnas pris med clara & josefin på jobbet. clara hade med sin spåkortlek och spådde mig. rimligt festsyssla ändå.  

två väldigt coola personer

IMG_4452min palettbladsstickling som jag fått av yrsa växer och frodas. saknar yrsa.

IMG_4451och stockholm har varit i sitt esse se bild från katarinavägen

IMG_4449i lördags så var jag på ikea med ante. hon ville ha gosedjur.

IMG_4450jag ville ha den här fiffiga lösningen med konsoler och gardinstång för att få ut amplarna från väggen en bit. fiffigt fiffigt

IMG_4447ikeas sötaste förpackningar. tycker de så himla mycket ser ut som leksaksmat.

IMG_4448missade supermånen i dag trodde jag pga moln men tydligen ska den vara ännu större i morgon?! hursom i går var den också PANGFIN och stor.

IMG_4446i går hade jag och sophie bjudit hem lisa på middag hos henne. vi fick en idé att göra det till ett halv åtta hos mig-avsnitt på min snapchat story. 68 snap senare… haha förlåt alla som följer mig på snapchat kunde inte hålla mig från infallet.

IMG_4444vi åt en massa gott hur som helst t ex halloumiburgare med curly fries och shirachamajo och örtsås. japp det var smarrigt.

IMG_4445sen i dag har jag och johan varit på middag med mina päron i vallentuna. är ju fars dag i dag och jag avslutar därför med denna bild på mig och pappsen för ca 22 år sen. väldigt fräsig hockeyhjälm på honom och FUN outfit på mig. världens bästa pappa. 

nu ska jag svara på era kommentarer på de senaste inläggen (ALLTSÅ NI GÖR MIG SÅ GLAD SOM SKRIVER <3) sen byta om till min morgonrock som jag fick på yasuragi och dricka te. *varva ner inför nästa vecka* puss och kram

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *