flätad

3 52 6 7 8 9

hej god morgon. hur mår ni? jag mår bra men är stressad inför julen. har en massa i huvudet som jag är rädd att glömma/inte hinna med. den här veckan ska jag fixa och greja och det blir nog bra.

johan fotade min fläta i torsdags. den senaste veckan har jag haft den nästan varje dag. kanske är det för att min hår känns som att det ska gå av annars. det är nog kylan i kombination med att jag inte klippt mig på över ett år.

nä nu ska jag gå till jobbet är en knäpp om en längtat till det under helgen? lite kanske och kanske lite provocerande. nåväl hej på er hoppas ni får en bra dag. puss

7 kommentarer
 • wilm

  Hej Sara! Gillar din blogg, så fin med alla mönster och former. Jag har en fråga, har du något knep för att ditt hår inte ska bli slitet? Mitt hår liknar ditt mycket (himla mycket). Men skulle aldrig drömma om att inte klippa mig på ett år, det blir slitet så fort.

  Kramis

 • Ellen

  Fina Sara! Vad är det för tröja/klänning du har på dig? Ser väldigt fin ut!

 • Malin

  guuuuud vad jag älskar det här inlägget och det du länkade till med alla frisyrer genom åren <3 så himla fin du är!

 • j

  vad fin du är

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *