ur min telefon de senaste veckorna

söndagssammanfattningarna har ju varit lite på vila ett par veckor men fotat med telefonen har jag gjort ändå. så vi kan ju kika.

IMG_5763promenerar längsmed katarinavägen med johan till slussen om mornarna och i december har vi stannat för att fota en massa gånger pga så fint.

IMG_5762 IMG_5761har legat i en hög i floras säng och känt mig glad med några favoriter.

IMG_5760yrsan hade just kommit hem från barcelona. <3

IMG_5759vi skaffade gran! men det har ni ju redan sett.

IMG_5758åt på vigårda med alice och tog igen oss efter att inte setts på så så så länge. fint å snakka lite.

IMG_5757jag har köpt gula ballonger med flora och blåst upp och promenerat samtidigt hem till en ante

IMG_5756hon var sjuk och skulle ha födelsedag så vi tog firandet till henne. florpen sminkade ante noggrant

IMG_5755och jag skar grönsaker så åt vi vårrullar

IMG_5754ante bjöd på hembakat fastän det var mer godnatt än godmorgon vid det här laget

IMG_5753hittade en remsa på mig och henne vid sängen hennes. <3

IMG_5751en god frulle jag och johan åt en dag

IMG_5750samma dag åkte jag ut till vallentuna och mina päron och hjälpte dem att välja den finaste granen som vi köpte av hockeygrabbarna vid ishallen och sen klädde vi den tillsammans.

IMG_5748satte ihop ett änglaspel för första gången i livet och hittade bland min mormors alla sparade dödsannonser en ensam urklippt notis om en födelse som var min. <3

IMG_5747och hittade även ett gammalt alster. tror mig minnas att kuddens tyg är av en tröja som var pappas som jag klippte sönder och det var nog en present till mamma med tanke på det varsamt urklippta A:et… hehe. (mamma heter anna)

IMG_5744på kvällen drog jag på mig tjocka svarta streck på ögonen pga skulle på kents allra sista konsert någonsin

IMG_5742felicia och andrea kom hem till mig innan och åt thaimat och vi öppnade och drack antes högtidligt sparade flaska kent-vin.

IMG_5740spelningen var topptopptopp & det var fint att få dela den med just ante och fille

IMG_5670fille åkte hem pga så sjuk (tapper som stått i över två timmar på konsert <3) och jag och ante ba ”vi rundar av med en öl på debaser”

IMG_5738på debaser så spelade de bara kentlåtar hela kvällen vilket slutade med att vi dansade skreksjöng tog bara en till dansade skreksjöng tog bara en bara en till och gick inte hem förrän de stängde. hade så himla kul.

IMG_5737en annan morgon det var nog den sista advent åt jag och johan frukost hemma hos louise. pannkakor och halloumi MMM.

IMG_5736stukki var med.

IMG_5735sen gick jag och köpte julklappar med agnesen. och så åt vi på greasy spoon vid odenplan. så gosigt att umgås med na.

IMG_5733en kväll kom johans familj på middag hos oss. johan hade lagat paneercurry och bakat naanbröd. seriöst kolla vad fina de är nu?! han har blivit proffs

IMG_5973den 22 december hade vi bokklubb hemma hos ALEX. hon bor ju i vermount i ett år men var hemma över jul så det var ett så kärt återseende. jag kom sent och missade allt bokprat pga hade världens stressigaste dag och mådde inte så bra men kunde inte hålla mig borta och kom i tid till glögg och klappdelning och kramar och chrissys hembakade veganjulgodis <3 louise klädde ut sig till tomte med en filt som säck och delade ut sen gjorde vi julklappslek med böcker. aaaah alltså älskar dessa personer så mycket.

IMG_5974sen var det julafton men från det har jag inga mobilfoton så vi åker direkt till juldagen och hotel reisen och fest med ante och sophien!!! det var kul och kanske lite bara lite för mycket av det goda

IMG_5975dagen därpå var hela min släkt på pappas sida hemma hos mina föräldrar. vi åt chili con carne och lekte lekar t ex galenpanna. jag fick den här lappen av farfar och den tog jag naturligtvis.

IMG_5976jag har bjudit jorpen på lunch på hans namnsdag för att han är så snäll och hjälper mig med sina kodkunskaper. <3

och ätit middag hos hans föräldrar också och gosat med den här lilla personen. OLLE.

IMG_5979i går innan jag skulle jobba natt träffade jag linnea och elsa som var här från london. jag bodde ju hos dem när jag var där på praktik förra året och nu ses vi ca en gång i halvåret hehe. men alltid lika fint. och de är ju ca världens snyggaste par.

IMG_5978ojojoj vilket långt inlägg detta blev KUDOS till dig som tagit dig ända hit. här kommer den sista bilden. såna här har jag ätit ca en miljard stycken. finn crisps med min nya favoritost: chevrette. och så några droppar hallonbalsamico från cajsa warg. mm mm mm. försöker äta upp den här osten pga ska göra en veganutmaning i tre veckor i januari! dvs bara äta veganskt den 9–29 januari. det är tidningen vego som peppar att äta mer grönt och här finns en facebookgrupp att gå med i och bli inspirerad och sporrad om du också är sugen! heja.

5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *