hej & välkomna

till nya wilderness! hit. där jag fått bestämma allt i detalj. göra till mitt egna och johan har varit så omätbart snäll och hjälpt mig med att koda upp allt. bara en sådan sak. att det är så fint här gör att jag känner mig svinpeppad på att fylla bloggen med massamassamassa kul. en pangstart 2017.

& det är inte bara det här som är en ny plats för mig 2017. jag börjar jobba heltid på designbyrån jag frilansat mot (nu som anställd!). det är så himla kul och pepp. och jag tror att det kommer påverka den här platsen bara positivt. till att inläggen kanske blir något färre men desto mer fyllda utav lust. min ambition är att publicera ungefär fem inlägg i veckan i bland mer och i bland färre men ni får hemskt gärna lämna förslag på vad ni tycker om här och vill se mer av. det är väldigt inspirerande för mig att få feedback från er vetni.

i menyn till vänster (från dator) eller ovanför headern (mobil) kan ni kika i arkivet/förvältra er i olika kategorier/kolla in bloggar som jag läser. om ni vill söka på något så är det också på dessa sidor i menyn ni gör det.

eftersom att det är färskt är det lite saker som ska ordna upp sig såsom luckor i arkivet t ex. kanske att det även kan dyka upp lite så kallade buggar etcetera osv med mera så det får ni gärna också nämna om ni upptäcker något. om ni inte hittar nåt kan ni bara säga hej ändå se det som en test av kommentarsfunktionen (jag e så bra på att fiska kommentarer hehe). puss vad kul det här ska bli!

61 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *