i mig nu

jag trivs så bra i allt nu. ni vet när saker faller på plats? den känslan är det. och det känns så fruktansvärt fint efter att ha famlat eller varit osäker eller stressad eller orolig.

lite känns det jinxigt att säga det men nej jag vill uttrycka det för jag vill minnas.

för det är så nu. faller på plats. jag tycker att det är så roligt att leva. inspirerad exalterad & lugn på samma gång. tycker om att jobba & hitta på saker med vänner & blogga & laga mat & var kär & förlåt om jag låter störig men

jag tycker så mycket om mitt jobb & de jag jobbar med. en ynnest att få spendera dagarna med och lära sig av erfarna personer som jag ser upp till.

och det är så otroligt skönt att inte jobba natt en dag i veckan längre. sen jag slutade på mitt extrajobb känner jag mig så i balans. innan var det som att jag alltid behövde försöka komma ikapp mig själv och alla och allt runtomkring mig.

om jag vill har jag lugn i vardagen att utnyttja. eller att göra mig av med. roliga små sidoprojekt och tar mig tid att bara vara hemma och ta det lugnt för att det behövs också. det finns så mycket jag har så mycket roligt att se fram emot. att resa och umgås och njuta och kanske spara och se vad som kommer?

end of dagbok för nu nu sätter vi punkt innan det vänder. kram

9 kommentarer
 • ante

  Du förtjänar ALLT <3

 • marire

  så fint at du deler med oss! elsker når du skriver om hvordan du har det. unner deg alt godt; den følelsen er den beste <3

 • Nastasja

  Så roligt att du trivs och att du mår bra. Det behöver vi mer av i världen. Trist(?) att du verkar känna att du måste ursäkta att du gillar ditt jobb varje gång du skriver om det här. Tycker bara att det är så kul att du hittat rätt, det är peppande för mig som mer är i stadiet av osäkerhet pga pluggar fortfarande.

  • sara

   åh nej menade inte att det är fult att jag gillar mitt jobb utan snarare att det känns så jinxigt eller kanske skrytigt att bara skriva hur bra allt är. onyanserad romantiserande social media osv men jag tycker verkligen om nu

 • nicole

  vad FINT att läsa

 • Flora Wiström

  älskling så glad att läsa detta <3

 • Ellen

  Blir så himla glad av detta! Så skönt när allt bara funkar.
  <3

 • Emma

  Åh du skriver så fint! Och vad kul och skönt att allt går och känns så bra. Kan du inte berätta mer om ditt jobb? Är påväg in i samma bransch (pluggar nu) och tycker det är så kul att läsa. Kram!

 • Imsa

  Tycker detta låter som en dröm !!! <3
  Att må bra känns så sällsynt, tänker att alla som kan känna så bara "borde njuta" :))) Detta kanske är en flummig fråga men kan inte du skriva ett inlägg om hur man mår bra? Kanske lite flummigt filosoferande. Vem vet?

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *