senaste tiden ur min telefon

jag slutade göra söndagssammanfattningarna för det kändes som en sån stress varje söndag ett krav och det har jag ju bestämt att den här bloggen inte ska vara. bara kul och lust! jag fortsätter med sån här sammanfattning av senaste tiden ändå men kanske lite mindre regelbundet tänker jag.

så alltså! mobilfoton från de senaste veckorna:

vi börjar vid nyår! jag och ante vid ett glitterdraperi och så tolvslag & nyårsskål

den andra januari fanns spår av firande på vägen till kontoret

och flingor av snö

massvis av den.

min prickbegonia fick ett bebisblad

och jag frukostdateade lattjon på greasy spoon.

drack kaffe hemma hos madeleine och erik med johan och alicia och skymningen

en söndag gick jag och j på bio och såg arrivals. min nya favoritfilm serr! har kommit in i en rymdfilmsfas.

yrsa louise och andrea en måndag eller tisdag kanske när vi tog ett glas vin efter jobbet

ett gulligt ansikte en morgon när jag av en händelse gick en annan väg till jobbet än vanligt.

en kväll när johan var väldigt gullig när han kom hem alldeles snöstormig

alex som fuskäter semlor för tidigt. men det är okej såklart när en ska åka tillbaka till usa och förmodligen inte kommer få några på ett tag. vi pratade om hennes återvändande till amerikatt och om mitt nyvunna intresse för rymdfilmer/serier pga hon e science fiction-nörden bland oss. <3 sen kramades vi hejdå för sista gången på länge.

jag har ätit goa misoglaserade morötter med mos och stuvad grönkål en middag.

& funnit sophie och johan i soffan hemma en fredagskväll. anton kom och vi korkade upp bubbel!

sen använde vi kvällen till att otippat nog spela laserdome!!!

teambuilding.

stämningen var god. <3 det var en så kul kväll

i måndags var jag och johan på ölprovning på… systembolaget! i PK-huset. johan fick det i julklapp av sina föräldrar och att ta med en och jag fick vara denna räkmackglidare. TACK JORP. det var riktigt bra & jag lärde mig massvis

det var ale-tema och den här var favvon. jag beställde hem den till vårt bolag t o m för jag gillade den så mycket. en annan bubblare (HEHE) var en italiensk öl som hade jäst på samma sätt som champagne vilket gjorde att det smakade typ som en hybrid mellan bubbel och öl? väldigt spännande

här har vi en frukost bara. johans rostbröd med avokado olivolja och persilja mhm

ja varför inte fortsätta prata om mat när vi ändå är igång kolla hur knäppt de här nudlarna som jag åt i veckan var packade?! som små nystan

och såhär kan en fredagskväll i gamla stan se ut. när jag gick till erik och johan som drack öl på eriks kontor

fick rundtur och omnipollos typ citronpaj-öl. väldigt syrlig och snygg som alla deras flaskor

bröderna rothoff andersson

i går gick jag women’s march med anten

stockholm var jävligt fint då.

efter bokklubben på kvällen åkte jag med henne hem och sov över

få vakna med detta va!

sen gick vi på guldbagge-frukostbio på biorio i morse.

och kollade på böcker på myrorna.

sen har vi hängt hos oss och ätit thaimat framför tvn och druckit kaffe med mina föräldrar som visat semesterbilder i dag. det var all telefonfotostömning för nu. vi hörs igen snart! puss & kram

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *