bcb på semester

det är fredag! och inte vilken fredag som helst utan den här fredagen ska jag sätta mig i en bil efter jobbet och köra ut till yrsas lantställe för att spendera helgen där med några fantastiska personer dvs BOOK CLUB BABES. ah. ser fram emot högar i soffan laga mat tillsammans och kanske dricka lite vin?

det är fredag! och inte vilken fredag som helst utan den här fredagen är också filmfredag! jag hittade några klipp från när vi var på västkusten på floras ställe i somras och klippte ihop.

det är en väldigt slumpmässig blanding och mycket mina fötter i vatten pga det var under de här dagarna jag insåg tjusningen med tång och sjögräs. att det är som att gå barfota på en gräsmatta fast under vatten egentligen och inte äckligt. det är också dagarna när vi hängde på klippor och satt och segade oss på mornarna vid köksbordet och alltid med dem och markus krunegård i bakgrunden och vi dividerade bulgurmängd och åt middag i farstun. små bitar från att vara ledig med dem bara.

krampuss

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *