sju

i dag har jag och johan varit flickvän och pojkvän till varandra i prick sju år. det finns INGEN som är så snäll som han. som blir så genuint rakt igenom glad för min skull. som är så vacker som han. så omtänksam och som har en så perfekt famn att krama.

eftersom att vi blev tillsammans när vi var sexton & sjutton så tänker jag att vi förmodligen bildligt har format varandra som personer väldigt mycket. men kanske också bokstavligt? att våra kramar liksom har växt ihop.

här kommer bilder på oss. en från varje vintervår.

2010 i min webcam i mitt flickerum

2011 lite snusiga på nån fest

2012 en halvsomnig morgon bara

2013 en selfie från ett hotellrum i prag

2014 på en strand på blåsigt kap verde. han pussade mig så solisarna blev sneda

2015 en bild från helsingfors där vi var över en helg. innan vi skulle gå ner och äta frukost

och en till från 2015 som var suddig och glad

 2016 hur vi ser ut om vi byter ansikte

och när vi tuggar godis på bio.

2017. nu är det den sjunde. jag älskar dig så jävla mycket johan. tack för jag får ha dig i mitt liv. <3

10 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *