det finns viktigare saker än disk

saker bara:
jag har känt mig otillräcklig. jag har känt mig oövervinnelig. jag kan i varje fall välja att fira alla hjärtans dag om jag vill utan att få böta. att det går att uppleva att ligga på en varm marmorplatta och få skum hällt på sig. jag har varit i berlin med jobbet och haft det spen-did. första avsnittet av nya säsongen med chef’s table är fantastiskt. jag ska försöka inte sitta vid datorn efter nio. jag har bråkat med johan över disk. varför är det så svårt att köpa nya glasögon? min pekfingertopp är nästan läkt men den ömmar

& här är en bild från min mapp som hette »div mat«. mest för att det var ganska vackert med timjan & socker i en kastrull kanske för att en inte ser det så ofta. det var till sockerlag till en drink på nyår. jag tror att timjan är min vackraste ört faktiskt & nu klarade jag inte det där med nio men i morgon kanske

vi hörs igen pusshej

6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *