veckans lista vecka nio

god morgon måndag! vi börjar veckan med en arm i konstig vinkel och en lite modifierad lista som jag snodde från floran. bara listan alltså inte armen

veckans låt:
holiday – first hate

veckans läsning:
bokklubbsboken älskade av toni morrison. + kanske några sidor uppgång och fall av liv strömquist som jag köpte på bokrean i helgen.

veckans festliga:
vi har blommor på soffbordet och jag har födelsedag på söndag! 24 år. hur gick det till? på lördag kommer det hit kompisar och firar med mig och jag har köpt femtio ballonger. så det är nog det festligaste

marmorerade är de också

veckans skap:
jag började planlöst brodera i helgen och det var så avkopplande att göra framför en film så hoppas jag kommer göra det i veckan också. annars bygga en ballonginstallation av ovan nämnda inköp tänkte jag

veckans övriga planer:
utöver att jobba som vanligt så ska jag bli bjuden på middag av flora äta semlor med sofia och gå på teater med BCB. vi ska se norrtullsligan! och sen efter ha bokklubb.

veckans pepp:
på att få köra slut på mig själv. få hjärtat att banka. kanske tar ett löp denna vecka. eller en simtur? mina lungor och ben fick jobba i går och jag fick mersmak.

veckans tv-serie:
börja se sista säsongen av girls. ska spara de första avsnitten tills på fredagkväll och köpa en påse lösgodis och trycka play

veckans blogginlägg:
har inte förinställt något men förmodligen kommer det något inlägg från en helg på yrsas lantställe & kanske ett inlägg med massa pizza i för det gjorde jag och johan häromdagen. kanske hinner jag få sno ihop bilder att visa från när vi var i berlin förrförra helgen?

vi får väl se. nu ska jag gå till jobbe. PUSS

 • Sofia

  Hallåhej! Efterlyser ett sminkinlägg. Obs inget krav på proffsighet, vill bara rent krasst veta vad du använder (och kanske hur du gör). Tack och kram!

  • sara

   hej sofia! alltså det skulle vara ett så pinsamt dåligt inlägg. kan skriva i steg här: 1. concealer från makeupstore på finnar och mörka ringar under ögonen (kör med fingrarna bara) 2. målar i ögonbrynen med en skugga från mac en matt brun typ 3. använder puder/foundation frånbare minerals. slut! om det är fest kanske jag drar ett steck eyeliner med hms dipliner + mascara som jag fått av någon förälder från tax free någon gång så jag vet inte riktigt vilken hehe. KRAM

 • Lisa

  var är de fantastiska ballongerna ifrån?? tack på förhand. Ps. du verkar så himla bra!!

 • louise

  gullunge <3

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *