2 randiga korgar

den här fina stuven från afro art har jag haft hemma ett tag. älskar färgerna men materialet är inte så trevligt för plagg = det har tagit en stund för att komma på vad det ska bli av.

när johan påpekade att vi behöver förvaring i badrummet så trillade poletten ner. förvaringskorgar! sydda enligt fredrikas princip men utan foder för jag hade inte tålamodet att görat + att jag vek kanten inåt istället för utåt. som stadga tog jag bottnen på stora papperskassar och lade mellan. funkade super!

badrummet är pyttelitet och med mycket grejer överallt är det bra med såna här att lägga hårfön & borste i t ex. ordning & reda.

tänkte göra fler av tyget som blev kvar men det kändes nästan lite tråkigt på så fint tyg. får se om det kanske blir en tygkasse istället som en kan bära. det var allt för nu!

7 kommentarer
 • Emma

  Åh vad piffiga! Blir sugen på att härma!!

 • Astrid

  Gu va fina!

 • Johanna

  Åh vad fina! Älskar deras tyger och att dom har så bra tänk i produktionen:)

 • Beatrice

  Åh, men såklart! Har aldrig ens tänkt på att en kan sy egen förvaring. Supersnygga!

 • Elisabeth

  Alltså…jag har insett att jag pinnat bilder på dig på Pinterest i flera år, på anslagstavlor som ”Hår”, ”Glasögon” och ”Things to wear”. Inte har jag reflekterat över att du kunnat vara en svensk, dessutom med en blogg och allt! Som du säkert redan förstått diggar jag din stil. Som fan! Med det sagt vill jag även säga att jag hoppas att du har det bra, att du får ha det roligt om dagarna och om inte att du kan känna lite hopp ibland. Hur som kanske jag kommer få reda lite på hur det ligger till med de sakerna nu när jag utan tvekan kommer följa din blogg. Heja dig!

  • sara

   MEN ALLTSÅ! vilken fin kommentar <3 tack för du läser och hoppas du ska trivas!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *