jag har födelsedag & eventuellt nya glasögon

det är den 5 mars! dvs min födelsedag. jag är lite bakis pga hade fest igår men också så himla glad. har turen att ha så fantastiska människor i mitt liv alltså. har myst omkring i dag i den mjukaste tröjan jag har och ätit brunch med johan och andrea och johan har städbefriat mig så nu vilar jag på soffan och ser hemma bli fint igen. ah.

men från det ena till det andra: vad tycker ni om de här glasögonen? jag har efter vad som känns som hundra år av letande nästan eventuellt kanske bestämt mig för att köpa de här hemlånade från oscar magnuson. försöker känna in. är de för runda för min nuna eller? så himla svårt med nya glasögon särskilt när en haft samma sen en var sjutton innan. jag tror att jag ser det som en så stark identitetsbärare.

nu ska jag fortsätta födelsedagsmyset och krama på johan och sen gå ut och äta middag med mina föräldrar. PUSS

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *