fönsterklänningen & nattsärken

i tisdags morse gick jag upp väldigt tidigt pga sophie frågade om jag ville vara sällskap på sample sale och jag sa ja. de var hetsigt men ganska kul och i fina lokaler. & efteråt hann vi äta frukost tillsammans på en liten kaffebar innan jobb/skola. hade inte tänkt köpa något men så var det lön & så var det grejer jag velat ha tidigare & så var det mycket billigare än det brukar vara osv ni vet grejen. det blev två grejer!

först ut en skjortklänning! svartvitt och stort mönster. i like.

det som fick mig på fall var den utsydda platta fickan i fin rundning. blev kär i den då säljarna i butiken bar den sist jag handlade på marimekko. tyvärr fanns den inte i min storlek då. som tur var fanns den nu & på jätterea och hängde helt ensam på en galge och ropade på mig

ursäkta slapp spegelselfie. ska visa hur den ser ut på någon gång när jag ska använder den. men superfin & välskräddad är den.

den andra randiga grejen har jag önskat mig i typ tre födelsedagar på raken så den kändes minst sagt rättfärdigad att köpa. + att en kvinna sa till mig när jag häll i den att »det där är en sådan du kommer ha hela livet«. det är ett långt nattlinne som jag kommer glida omkring i här hemma när jag vill slappa eller ska sova. sånt behöver en bra uniform för. jättelångt & mysigt är det:

en läsare frågade om jag inte kunde visa upp alla mina marimekkogrejer i ett inlägg men det skulle kännas så märkligt för jag får för mig att jag är en sån person som inte tycker att märken spelar någon roll. att jag köper saker för att jag älskar dem bara (vilket jag ju gör) och inte pga vilket varumärke det är. men jag förstår ju själv att självbilden inte alltid är 100% korrekt då jag börjar ser ut som en reklampelare för marimekko. hehe. önskar så mkt att jag var sponsrad av dem.

nåväl. maggi hälsar att det bästa med kläderna var den söndersnöade påsen de kom i. <3 hejrå sålänge

5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *