foton från min telefon den senaste tiden

hej! tänkte tömma min telefon på lite foton. så kan ni få se lite av det jag har sett.

t ex en festlig bild från vernissage för patrick demarchelier på fotografiska.

jag och två favoritpersoner i mitt liv: fanny & agnes som jag känt hela livet pga mina kusiner

de här bilderna är från en kväll i mars när vi var ute och åt middag med ’släktn’ och drack lite vin etc efteråt.

en fredag bjöd mamsen min mig på först manikyr och pedikyr och sen middag! va! lyx. det var födelsedagspresent till mig.

vi åt middagen på halv grek + turk på jungfrugatan. väldigt mysigt var det där och maten supergod. rekommenderas rekommenderas

ett husnummer med fin fyra.

och en väldigt snygg dunk olivolja

en makalöst fin kväll på väg hem från jobbet i mars

och en pojkvän som matchade vårvädret

här är han igen med andrea. vi köpte glass och firade vår vid kajen i gamla stan en måndagskväll för några veckor sen

det här är min silverranka som råkat fått lite triangel oxalis i sin jord när jag planterade om så nu har den fått en liten lila sambo

jag och johan har börjat fira den fjärde varje månad med date (pga vi blev ihop den 4 feb hehe). fira är bra. den fjärde april gick vi till pom & flora på frukostdate. jag väljer alltid den här rätten när jag är där det är någon form av väldigt grön smoothie + chiapudding + kokosflingor + jordnötssmör. hulken. den ser nyttig ut men är väldigt god (+ vegansk!)

hade fin färg på mina naglar en dag. extra fint var det till min randiga klänning.

och åt en ostperson på limpa hemma hos johans morfar rolf en annan

en skylt hos en kemtvätt nära oss som ser ut som ett klassiskt utpressningsbrev. undra om det är för de är långsökta ordvitsare och pressar t ex byxor

en gång köpte jag en pomelo! asknäpp frukt. ser ut som en alienbebis eller liknande om en delar den.

i måndags förra veckan gick jag och johan till city och drottninggatan tillsammans efter att de hemska dådet inträffat. köpte och la blommor och tittade på havet av färg och läste tioåringars kondoleansbrev.

det var så otroligt fint och ofattbart sorgligt

en dag var maggi plötsligt försvunnen. paniken som infinner sig när det sker och en är kattvakt är inte nådig. efter tio minuter av letande trodde jag att någon smygit sig in i vår lägenhet och kidnappat henne. det visade sig att hon bara smugit in i vår garderob och placerat sig längst in längst ned bakom vår trådbacksbyrå bara. fju.

i förra veckan var det ju påsk vilket innebar att torsdag var fredag ungefär. då åt vi tacos på calexicos i hornstull och drack tequiladrinkar innan vi gick och spelade lite pingis och lyssnade lite på brittpop på debaser strand.

hej gullemadde

en katt i en säng en ledig dag

något annat som hänt är att johan byggde ett lönnfack i vår tvbänk av gamla lpskivor som vi köpte en kasse för 50 spänn på stadsmissionen i sätra. det mesta typ larz urbanz eller vad dansband nu heter (är lite orolig att någon ska gå och läsa på ryggarna och ta avstånd från oss pga dålig musiksmak) men vissa med ganska fina omslag (som han inte fick klippa i för jag vill titta på) t ex det här! stjärnkarusellen

eller den här. vacker färgskala! fin typo! roliga vända cirkelbilder. den får fem av fem

på påskafton hittade jag ett påskägg. med pärlans saltlakritskola och kinderägg och reese’s jordnötssmörsgodisar. och en lapp där det stod: ”glad påsk denna gula pappersbit är värd en frukost på valfritt hippt frukostställe”. när johan ska göra ett fint presentkort och förminskar det själv genom att benämna den ”pappersbit” haha. inget förskönande här inte. <3

sen var det landet för hela slanten under påskhelgen. med forsande vatten

kalla vitsippor som inte riktigt slagit ut än

poserande vid bäck

och grönt utanför de tunna fönsterkarmarna

i måndags bar det hemåt igen efter en kall och solig helg

efter visiten åkte vi direkt till solna och friends arena och aikmatch

aik förlorade … mot bajen … och det var allt jag hade att säga om det …

slutligen: här är en vardagsmiddag vi lagade i veckan nämligen huevos rancheros efter lotta lundgrens recept. äggen blev lite well done men väldigt bra middagstips.

nu ska jag slå mig ned och vila mina brutal huvudvärk. 🙁 ha en fin kväll fina ni hejdå!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *