i bland köper jag diverse som jag inte behöver men som jag gillar på ett eller annat vis

och så lägger jag ut dem på golvet och fotar för att visa er.

till exempel ett par typ 15 år gamla louisianatidningar. älskade denna omslagsbild

en annan var en från 1999 med bara magritte i. tycker om.

den hade en stilig innehållsförteckning.

ovanför magasinet kan vi se en gammal turistfolder angående zürich. tyckte den var väldigt snygg.

en till resefolder! till någon form av alp någonstans tror jag.

tyckte det var väldigt festligt att de lagt foton i någon form av märkligt placerade små flaggor. kan för övrigt inte tänka mig en tid där en inte kunde kolla upp destinationerna en skulle resa till på internet???? men visst skulle en väl bli lockad av en urklippt bild på ett gökur. det påminner om när min mamma berättade om någon tidning med annonser som en köpte och hyrde stugor från. och att det där i inte ens var några bilder! fatta vilken besvikelse det kan bli när en kommer fram. eller väldigt glad överraskning i och för sig. spännande hursom.

ett litet vishäfte har jag köpt också. för det hade en fin färgskala med det ljusblå klarblå och röda.

och så ett par tändsticksaskar. denna lilla en reklamtändsticksask för något form av hotell. save sleep save sleep save sleep save sleep save sleep save sleep save sleep save sleep save sleep save sleep save sleep

& tændstikker. som en ju förvisso kanske behöver i bland.

det var det.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *