mönster & människor

i helgen var jag på ikea! förutom att länsa dem på AVSIKTLIG-produkter (skymta t ex en ny blårandig matta på bilden ovan) så köpte jag också den här fina boken om tiogruppen och samarbetet med ikea. mönster & människor.

förutom att titta på en massa tjusiga mönster så kunde en också läsa om tiogruppens historia och formgivarna bakom kollektionen

älskar att se hur det ser ut där kreativa männsker jobbar. kolla Gunilla Axéns galna monstera. plant goals.

så fick en mycket bra tips. till exempel från tom hedqvist angående att blanda grejer hemma. lever verkligen efter detta. det känns som att i bland har jag perioder då jag inte tycker om hemma alls men så köper jag en ny sak så passar det perfekt ihop med allt det andra som en länk

och så kan en förvältra sig i fina gamla mönster som sagt

jamaica tycker jag om

men en av mina favoriter är det här ganska nya mönstret från 2010 av Ingela Håkansson Lamm

assnygg tallrik av samma person

inez svenssons kuba!

som vi köpte en kudde prytt med också!

hundra spänn kostar boken. klart du ska haren!

inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *