ett inlägg med andrea & håkan-tema

hej! liveblogg! det var länge sedan! men jag är mycket gladare än jag ser ut.

för det är lördag! och jag ska precis pipa iväg till andrea för häng med några av mina favvopersoner! innan håkankonsert på stadion i kväll! jag är så peppad att jag inte vet var jag ska ta vägen riktigt!!! utropstecken!

glömmer alltid bort att jag gillar håkan så himla mycket för att jag typ aldrig längre lyssnar på hans musik när det inte är occasion. dvs att jag ska se honom live. men det är en så härlig känsla att vilja sjunga med i allt det sitter liksom i ryggmärgen sen ens ungdomsår

på tal om håkan och på andrea i samma andetag: nyligen fick jag ytterligare en fråga om jag inte kan sälja den här andreaprinten som jag gav henne i julklapp?

med ett håkancitat från sång i buss på villovägar 2007. här finns fler bilder på den. vet att några frågade förut också men skulle vilja kolla om det finns fler som är intresserade? känns så dumt att trycka upp en massa om jag inte blir av med dem också hehe.

OCH om ni inte är sugna på affisch så kanske ändå säga hej? känns som att det är så tomt här inne både från mitt håll och från ert naturligtvis på grund av mitt men vi kanske kan och få igång den här platsen lite? är ni kvar?

PUSS vi kan väl höras!

hälsar jag och ett stelt mikroleende!

59 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *