tillbaka i stan

några bitar från lördagen och söndagen på landet med mamma och pappa. plockade massa hallon och smultron och ett gäng torra kantareller. pappa visade oss en stig med en gammal bil som växt in i naturen och mamma klippte mitt hår. vaknade av ljusstrimman och åkte och badade vid flatvarp. spelade ca hundra partier canasta.

och i dag är jag tillbaka i stockholm för att jobba i en vecka. ljuger om jag inte berättar att jag hade söndagsångest deluxe i går. det känns svårare att hoppa tillbaka från två veckor semester än en helg. förhoppningsvis är det ganska lugnt i veckan och sen väntar semesteretapp två med mer småland köpenhamn och göteborg. mycket roligt kvar att se fram emot.

och även när en jobbar kan en ha sommar sara ryck upp dig! kanske ska köpa en korsordstidning och lägga mig på godtycklig gräsmatta efter arbetsdagen till exempel vi får se. puss

inga kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *