kom & köp print!

nu finns det andrea-prints att köpa! för 200 spänn (obs inklusive frakt) blir den din. skicka ett mail till hej(at)sar.as med ditt namn och adress var den ska skickas till så ordnar vi det. det finns femtio stycken numrerade och jag tänker inte trycka fler så chansen är NU

digitalprintad på 170g papper i A3-format. den kallas andrea-printen för den gjordes i hyllning till min vän ante vars favorithåkanlåt är sång i buss på villovägar 2007. det är låten som citatet kommer från.

beställer du senast i dag så skickar jag dem denna vecka. nästa gång jag har möjlighet att skicka blir nästa vecka när jag är tillbaka i stockholm efter way out west igen.

alltså: maila mig på hej(at)sar.as om du vill köpa. JA! puss och kram!

6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *