de senaste dagarna

hej! min sista semestervecka har inletts och den ska spenderas i göteborg på festival. min sommar har varit så fin så fin. jag ska visa allt i sinom tid. de senaste dagarna efter att jag och johan kommit hem från småland har jag hittat på lite grejer här hemma (mest ätit):

 på vägen hem stannade vi och åt lunch på ingebo hagar. ett litet ställe nära vimmerby med närproducerad och ekologisk mat jag åt en svinfin sallad med grönsaker från deras trädgård mmm

 så stannade vi på loppis också

jag hittade en asafin adventsljusstake i form av randig gris!!! ångrar att jag inte köpte den

frukost på delselius pga tomt semesterkylskåp. sen handlade vi regnponchos och gummistövlar till festivalen så nu blir det förmodligen strålande sol ni kan tacka oss

i måndags kväll åt jag & j middag på ai ramen ni vet vi firar våra månadsdagar nu igen kring den fjärde. jag åt deras vegetariska på ingefärsbuljong som var mycket smaklig

 en glass på fjällgatan till efterrätt

 mer mat!!! testade falloumi på ringvägen till lunch. falafeln var god pommesen var lite okrispiga men god smak

på kvällen träffade jag sofian och vi tog igen oss efter sommaren i vitan med middagspicknick. bönsallad smördegsknyte läskeblask och jordgubbar. vi löste nästan ett helt korsord också denna sommar är min sommar of korsord

tidigt i morse gick jag och johan upp och promenerade till louise med en tårta och tre stycken 😍😍😍-ballonger fyllda med helium

Lisette mötte upp utanför dörren och så sjöng vi väldigt tyst för tjugosjuåringen. grattis igen lulu!

hon blåste ut alla ljusen och gjorde kaffe och så åt vi frukost med efterrätt ihop.

annat jag gjort: legat på gräsplätten på gården och gjort sudoku och svarat på en en miljon sidor lång sifoundersökning hehe. och packat och postat prints! vad roligt att så många ville köpa.

det finns fortfarande kvar men nu åker jag till way out west så alla beställningar fram tills nästa fredag skickas då. bara att maila leveransadress och antal till hej(at)sar.as så löser vi betalning tillsammans. nu drar jag på festival. ha en fin helg puss!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *