sara-dagen på härmanö

för ett par veckor sen var det den 19 juli och alltså min namnsdag! jag var på västkusten och närmare bestämt härmanö med sophie anton mats och johan och jag möttes av dessa två solstrålar när jag steg upp. de höll på att göra deg till baguetter

kokade ägg fanns kaffe fanns allt var bra

nyvaken jag

vi gick ned och tog morgondoppet naturligtvis

min älskling sophie

sen: frulle i solen!

dagens aktivitet var att gå ut på tur

vi styrde stegen mot den högsta punkten på ön: härmanö huvud (inte särskilt högt på en västkustö)

anton visade var alla finaste klippor fanns

och sen parkerade vi oss vid detta vatten

mycket bra plats att äta matsäck sola och läsa på

sophien när hon badar

tång <3 jag fick låna cyklop och snorkel av anton och simmade runt och njöt av de fina växterna

efter några timmar av latande så styrde vi stegen tillbaka. så fin natur och växtlighet var det

johan och sophie

gräs. hehe.

vi tog båten ut för att handla räkor till middagen på närliggande ö. jag fick köra! första gången i livet jag körde båt

så stilig person den där sophie

satte mig ute med henne när jag lessnat på att köra

matchy

matchy

åka båt åka båt

väl tillbaka: baguetterna bakades

och fotades! johan har ett instakonto där han lägger upp sina bakverk om någon vill stalka

jag flätade sophies hår inför supén

västerbottenspaj och räkor och antons aioli

brödet blev så så så gott

mats preppade sig med hushållspapper i bröstfickan

en kik på utsikten

så fin och stilla kväll

och sen frossade vi. jag äter ju kräftor ibland räkor kanske en gång om året (dvs de två gånger jag varit på västkusten hehe) → här är ett inlägg om hur jag tänker kring att äta djur

efter maten var det lek på stranden

blodigt allvar.

jag och sophien mot anton johan och mats

titta vad tekniken ser fin ut

resultatet kan vi lämna därhän. nu följer ett gäng oerhört sommaridylliska foton på polare i kvällsljus som dricker burköl och spelar boule:

till slut vann myggen och vi gick upp igen

knäckte en gigantisk glowstick som spolats iland som anton hittat dagarna innan och spelade in en liten film hehe. sen var det slut på min namnsdag vad fin den var. <3

 • Maria

  Så idylliskt så det inte är klokt! Vilken härlig sommar ni verkar haft ❤️

 • Sigrid Andersson

  Hallå vad fint det såg ut! Vill också åka till västkusten och hänga med vänner och spela boule nu 🙂
  Du, det jag eg tänkte fråga var om ditt hår: vad använder du för produkter?
  Vi verkar nämligen ha samma hårtyp (av vad jag kan se alltså…) och just nu håller mitt hår på att ramla av och gå sönder. Frisören sa att det kan ha att göra med produkterna jag använder, att de sliter för mycket, och så där. Men också att det kan ha att göra med att jag ändrat p-piller…… :(( Men om vi skippar p-pillrena, så kan vi väl prata lite om hår? Hur lär man sig att ha utsläppt hår? Vad har du för schampoo och balsam? Olja? Inpackning?
  Puss! Gillar verkligen din blogg, gränssnitt, innehåll och mycket småland! 😀

  • sara

   hej! jag brukar växla shampoo. använder bedhead en turkos flaska och en wella proffessionals som jag fick i ett presskick. men tror tricket är att inte tvätta så ofta + ha mkt balsam som får sitta i. tvättar typ två ggr i veckan (ibland luggen fler gånger) och tvättar liksom bara i hårbotten inte i topparna. men det är slitet som satan det kanske inte syns på bilderna hehe använder inga andra produkter!

 • Cykelkatten - Cykel, punk och kärlek!

  öar – BÄST!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *