7 år & 7 månader & 18 dagar

så länge hade jag och j varit ihop i fredags (när jag skrev detta alltså kanske två veckor sen i den takten jag glömmer att skriva klart och publicera inlägg). vilket vi firade!!! med att göra pasta fylld med trattkantareller stekta tillsammans med schallotenlök och sedan blandat med ricotta och lite tryffeloja. johan bakade och jag gjorde fyllning det är alltid fördelningen

till tortisarna skulle det vara salvia citronzest och vitlök

som bryntes i smör allt enligt sandras tips på salviapasta

GA-LET gott blev det

mmm välfyllda tortellinis. och så satt vi tillochmed och åt vid köksbordet vilket är väldigt högtidligt här hemma då alla måltider tenderar att intagas i soffan hehe. äre dejt så äre

till det blev det vin. stegade in på vinbutiken när jag var i köpenhamn och bara HEJ jag kan inget om vin men alla orangea naturviner jag någonsin druckit har jag älskat har du nåt sånt? så fick jag den här och den gjorde mig inte besviken. väldigt gott (vilket var tur för dyrt var det)

hej gullig med arcade fire-tischa från när vi såg dem på dalhalla för sju år sen

och skål från mig

i morgon är det fredag igen! det är fredag varje dag på denna blogg.

5 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *