bokstäver & läsk

jag vaknade med den värsta av huvudvärkar och den torraste av munnar. kan tänka mig att jag kände mig som en manet som legat på en klippa i solen under en dag. vi firade johan & eriks födelsedag i lördags.

jag och sofia åkte till aspudden och kikade på bokstäver på galleri barklund & co. det var ihopskrynklade potatistrycksbokstäver handutsågade järntyper och alfabethalsband. det är smyckesdesigner kajsa lindberg som experimenterat med typsnittsdesigner göran söderströms nya typsnitt ivar. det var litet men fint och vi fick berättat för oss om projektet av galleristen. älskar bokstäver.

efteråt promenerade vi till telefonplan och AB café. ett av de mysigaste caféer jag någonsin besökt tror jag? tog en läsk en espresso och croissant lutade oss mot varandras axlar i höstsolen och sista timmarna av uteservering där för i år.

sofia sorterade upp min plånbok fixade ordning och reda. hon gör sånt med mig. sen skulle hon klättra och jag gick hem med musik i lurarna solen i ögonen köpte pommes frites på äckliga snabbmatskedjan. känner alltid mer i kontraster som det onda och tunga huvudet och den vackra och lätta höstdagen söndagen till och med. den sega tankegången och den krispigt glasklara höstluften. nästan så att en blir rörd bara av att få finnas

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *