det är fredag!

det ackompanjerar vi med foton från en fest hemma hos oss förra helgen. johan & hans tvillingbror erik hade ju fyllt år för bövelen!

jag johan erik & madde började kvällen med pizza och bubbel

 jag matchade vår tapet lite

 sen styrde vi upp musiken jag och hon. ett hårt jobb

min kamera togs över av macke & max därav många foton på samma personer men de är så fina så måste visa. här har vi ellen!

 max!

sofian!

croissantmaddz

 sofia och jag

erkan

 lena! johannas plus en som var så snäll å gullig

max styrde en studio med vår skrivbordslampa i vi blev modeller för en dag

regi: ”felicia du tycker saras tröja är asful”

 mer cool ljussättning av alla fotopersoner

j & max

  joel johan & tim

slutar med johan & gos!

nu: jag sitter på tunnelbanan på väg att fira lisa som fyller år imorgon. vi ska dricka drinks och jag har läppstift lyssnar på destiny’s child för det kom upp i en nostalgispellista på min spotify och jag längtar ihjäl efter mina kompisar som jag ju ska få träffa alldeles strax!!! FREDAG TACK FÖR DU FINNS

 

7 kommentarer
 • Mia

  Hej! Jag har inte kommenterat förut men kände att det var dags nu 🙂 Jag ville bara säga att jag tycker det känns befriande på något sätt, att du inte uppdaterar varje dag! Det blir som ett lugnare tempo här inne och det blir som en överraskning när det kommer nya inlägg, en positiv överraskning! Var bara det jag ville säga – känn ingen stress eller press att uppdatera oftare (fast det är såklart också härligt om du råkar ha det flowet), för jag uppskattar det här lugna tempot 🙂
  Tack för mig!

  • sara

   MIA! du vet inte hur otroligt glad jag blev av denna kommentar och hur lugn du gör mig. ska ta det till mig – verkligen. saker ska få ta tid och det är bra. puss och tusen tack för din kommentar

 • hanna - ackribi

  åh älskar din blogg, dina bilder, din text, dina inlägg. och tänk – idag är det fredag igen!
  puss!

 • F

  Hallå! Vet du nåt om Sofias glasögon??? Fina!!!

  • sara

   hej Frida! av märket Celine tror hon köpte de från stureoptikern. så fina!!!

  • sara

   hej ett år senare från tjejen som är sämst på att svara!!! tror de är från CELINE.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *