frisk luft i mina lungor

i lördags tog vi inte sovmorgon vi tog bussen. så långt den gick. johans morfar hämtade oss med sin bil på ändhållplatsen. vi gick ut i skogen och rolf visade alla sina bästa ställen i skogen han promenerat i sen sjuttiotalet. det började regna men vi fikade hans hembakade kanelbullar under en gran istället.

vi fick en kasse full med svamp med oss hem och använde en bråkdel som pizzatopping men det är för mycket pizza/inlägg i denna blogg så för en gångs skull blev den inte dokumenterad. men god blev den.

i dag har jag hjälpt min kusin att fota en grej jobbat lite och *ränt runt på stan* för att fixa grejer eftersom att en viss person som jag bor med fyller år i morgon. har känt min ängslig och ångestig och nu på kvällen så har johan hållt paraplyet i stormen. armen om min axel och sagt att i bland finns inte en anledning till oro det kan bara vara en känsla i kroppen och det är också okej. om du svarar att du känner dig snuvig så frågar ingen varför

sen gick vi och åt hamburgare köpte lösgodis tog en kaffe innan vi gick och såg borg på victoria. jag tyckte om den jättemycket! (men klarade inte bechdeltestet …)

pusshej

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *