små bitar ur en helg förut

hej hur mår ni? jag mår bra mycket som händer i livet som är roligt. jag har många planer men inga känns jobbiga. egna projekt och små uppdrag från vänner och middagar och sånt ni vet. till och med lite större saker som resor (visserligen långt fram men längt är viktigt). är väl lite trött det är vi väl alla men jag tror ändå inte att det är så farligt för min del.

fotar fortfarande då och då trots att jag inte visar så mycket ju. det ovan är från helgen förrförra veckan. jag hade inga planer innan den kom men så åt jag scones med smultron på till frukost jag hängde en hel dag med min agnes och på lördagskvällen kom ante louise alex freddi och jocke hem till mig och johan på bartömning och test av nya cocktailglas (de funkade). så toppades helgen med att jag blev pangsjuk och fick frukost på sängen och till och med ett paket med en fin bok för jag hade tydligen namnsdag. pocherade ägg och paket på namnsdagen HUR kan en inte älska johan.

det var det för nu vi hörs!

6 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *