en januariutflykt

den soliga söndagsmorgonen som var i går. efter ägg grapefrukt ost&marmelad-croissant och kaffe en nyplanterad krukväxt (som jag fick av fanny dagen innan <3) sa vi hejdå till lille katten på stökiga bordet.

vi virade halsdukarna om oss och tog tunnelbanan till skogskyrkogården i det frostiga och vinande vädret.

vi promenerade längs alla stigar och gick upp för lilla backen till meditiationskullen och kikade på utsikten och sista solstrålarna.

gick till alla kapell och läste på skyltarna och läste namn på gravarna och pratade om sånt som det blir när en går på en gravplats det vill säga det som var innan graven livet. alla fina byggnader och såg greta garbos grav. lukten av barrskog kan en känna fastän nästan känns som is och snoret rinner utan att en märker.

så himla fin plats. rekommenderar verkligen en utflykt om ni som jag inte varit där.

när vi blivit helt iskalla gick vi lite till till konsumenthuset i enskede och vad vi trodde skulle vara ett café med varmt kaffe och bullar men som var igenbommat. vi åkte hem istället och försökte på ett fik i vårt kvarter men det ar så fullproppat så då gick vi hem istället.

gjorde rostmackor med massa smör som smälte på och med tema beige + rött. hummus & granatäpple på en baba ganousch & avjar på en samt ost & tomatmarmelad på två. sen gjorde jag fotbad och var tvungen att byta vatten för att mina fötter kylde ned vattnet mer än vad vattnet värmde upp mina fötter

men sen var jag varm igen & allt var värt det hejdå för nu!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *