min helg genom telefonen

hej. jag väntar på att bron ska börja om 25 minuter så medan tömmer jag telefonen på foton från helgen vi kan titta vad jag gjort denna lugna helg:

i går morse alltså lördags var det frukost på lokal med de här goingarna. ralf i overall och alle i myssen. så mysigt att catcha up och frukosthänget är det bästa hänget det är sen gammalt

efter frulle bokade jag och johan en rolig grej men det kan vi ta en annan gång för jag fick brått och tog snabbnudlar i en takeawaymugg och åkte till vallentuna och andrea tillsammans med flora. nudlarna var svåra och förtära och som tur var hade flora med sig massa goda grejer och slängde ihop en lunch åt oss alla tre på glasnudlar och grönsaker och tofu. sen hängde vi och tog det lugnt hela dagen bara pratade och kramades och så åkte vi till mall of scandinavia och åt middag på vapiano (kände mig som när jag var arton och ville gå dit jämt).

jag och floran sa hejdå till ante och tog pendeln till odenplans high tech pendelstation. styrde stegen mot tranans bar och satte oss i baren.

halvvägs in på första ölen kom alex! mycket mysigt.

i morse vare frukosthäng igen och på bio denna gång. florpen bjöd in till förhandsvisning och frukost på grand. flådigt! vi fick se the florida project som var helt fantastisk. så jävla fin och tragisk samtidigt. se den.

efteråt köpte dessa tre kaffe på sleven

och tog en svängom loppisen på hötorget. ÄLSKAR att gå och titta där det finns alltid knasigt att se.

och mer classic loppisgrejer som gamla kameror. påminner mig själv att jag ska köpa film till min analoga och fota mer med den i år!

 ett spel som var roligt och en massa stämplar som var fina tillsammans. efter loppis sa jag och jorken hejdå till alex och for till söder

vi åt lunchbuffén på hermans vegetariska med johans föräldrar och bror. meget smakligt. efter maten gick vi hem och jag satt och jobbade i några timmar.

så har vi gosat med katten också förstås. börjar bli väldigt kär i henne hon är oerhört gosig av sig.

vi avslutar med mig och granen som åkte ut för återvinning för några timmar sen! herrå julen.

nu börjar bron om 3 minuter! det var längesen jag väntade på att ett program skulle börja har blivit så van vid att det alltid finns att starta när jag vill. lite mysigt faktiskt att behöva vänta. hur sjukt det än låter. och så hinner en göra ett inlägg med halvdåliga mobilbilder från helgen som en kanske inte annars hade gjort. HEJ PÅ ER

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *