tre i mat

i tisdags köpte vi icas frysta dumplings. asgoda ju!!! dipsåsen som en fick till också. till det fint upplagt ris (för då syns inte att resten är halvfabrikat) och en sallad med morot och pak choi. dressing till salladen på lime + soja + sesamolja. sen åt vi katzu till som är barnsligt god koreansk KETCHUP. iallafall enligt förpackningen & vi höll med den var mkt god

i onsdags en baguette fylld med picklad gurka (vilket är risvinsvinäger + socker + vårlök + koriander + lite chili) vårlök rester från gårdagens sallad och morotsstavar. marinerad tofu i min och vitlöks/soja-vegfärs i johans. shirachamajo koriander hackade jordnötter. MM vad gott det var

och så i torsdags kväll gick vi och åt på elefantpojken på ringvägen. vi firar alltid den fjärde ni vet. och då tog jag min favvorätt PAPAYASALLAD. med tofu. hade längtat efter den så länge. så pass go.

efteråt gick vi och tog en sur öl på katarina ölkafé och pratade om saker som gav en ångest när en var liten/evolutionen/allt annat vi hade att ta igen sen vi sågs i morse. älskar jorken så mkt världens gulligaste kille är han

det var det för nu hej sålänge!

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *