en fett fin randig skjortklänning

när en har en stressig period så har jag kommit på att det är bra att gå upp tidigt. innan dagen ännu riktigt börjat blir allt en hinner göra en bonus och ett litet andrum. där en kan steka ägg och rosta bröd och lyssna på sarah klang och klappa en katt i soffan.

och blogga och visa bilder (som visserligen togs och redigerades för flera veckor sen) för att en har lust.

jag fick en sån pangfin klänning av johan i födelsedagspresent. en grönrandig skjortklänning som jag älskar och just nu är lite sparsam med att använda för jag är rädd om den men som snart kommer bli utnött som alla andra plagg jag älskar och inte kan hålla till särskilda tillfällen för jag är inte en måttlig person

nu ska denna dag också börja och den kommer gå i ett som hela veckan men i ÖVERMORGON ja nu är det redan övermorgon får jag semester! <3 ska bara fixa alla hundra grejer på min todo-list tills dess hejdå

4 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *