foton från ett tag sen ett inlägg i märkligt tempus

först vill jag bara säga tack för att ni är så innerligt fina läsare. ni skickar så fina kommentarer och skriver snällt fast ni absolut inte måste. ni delar med er och peppar och jag blir så glad. tacktacktack och förlåt. hoppas ni förlåter att jag uppdaterar så sporadiskt.

vad är det viktiga med en blogg? är det att det är aktuellt? isåfall kommer jag nog aldrig mer kunna uppfylla det kravet. hinner inte visa i takten det görs och brukar ju för det mesta inte ens dokumentera det längre. men vissa saker fastnar av en eller annan anledning.

och de saker som fastnar kanske det inte gör så mycket att när de sen redogörs för är lite passé. och en kan via foton som togs för ett tag sen och ett inlägg som började skrivas för ungefär två månader sen ändå lyckas kaplsa in en liten bit av sitt liv i cyberspace i bland (och skriva uppdateringar inom parantes för vissa saker stämmer kanske inte längre)

(ni ser ju det var verkligen vinter fortfarande)

madden och erik bjöd på lunch

louise var där

mitt gull med såklart

de hade en gurka kvar från nyår som aldrig användes. den hade blivit gul men inte möglig.

jag såg de första snödropparna som nog är helt döda nu under all sibirkylesnö (uppdatering: det skrev jag då nu är det ju prognoserat sommarväder tio dagar framöver hoppas det ska stämma) och så gick vi förbi folksamhuset till återvinnarna

där köpte jag 2 st glas-skålar + ett litet formpressat glasfat med en fisk i botten. på det serveras katten janes fredags- och lördagstonfisk på numera. (uppdatering hon får även tonfisk på söndagar nuförtiden för kärleken en får av en katt som en givit tonfisk är beroendeframkallande)

på kvällen hängde jag med alex och floran. vi delade på tre öl åt hämtmat samt spelade spel. minns inte vem som vann så det var säkerligen inte jag. dagen till ära hade flora köpt en frikking pangfin lägenhet och hade med sig prospektet som vi fick titta i och alex hade börjat jobba på en tjejjour. mycket stolt över båda. <3

en helgmorgonfrukost kan vara fruktsallad och toad in a hole.

johans pappa leker med katten hemma hos oss. vi har skaffat gardiner och jag drar upp ljusstyrkan i bilden för att det inte ska synas att fönstren är så smutsiga (uppdatering jag fick ett ryck förrförra helgen och tvättade de allihop så nu är de rena ungefär iallafall om en räknar bort ränderna som blev)

hälften av krukorna är tomma nu allt dör på vintern när det är så mörkt så mörkt. när sommartid kommer så blire köpa nya krukväxter. (uppdatering har ej köpt nya växter men de jag ägde de frodas jag har tillochmed fått sån blodad tand att jag får för mig att mina palettbladdsticklingar ska kunna bli ett litet palettbladsbonsai i takten de växer)

samma dag som de bilderna togs så skrev jag ut ett 1:1-test på ett bokomslag jag jobbat med som ska går till tryck snart (uppdatering gick till tryck för flera månader sen)

och lämnade in min favoritaffisch på inramning eftersom att sådär kan den inte hänga om jag vill att den ska hålla länge. vilket påminner mig om att jag måste ringa ramaffären och fråga hur det går med den saken förresten. (uppdatering det gick bra affischen är inramad fin nu och upphämtad för flera månader sen)

skönt på något sätt ändå att tiden går. hejdå!

1 kommentar
  • Freja

    Jag älskar din blogg, den är så bra!! och inspirerande!! Tycker inte alls att bloggar behöver uppdateras hela tiden. Går in och kollar typ dagligen och finns det inget nytt inlägg kollar jag runt lite på de gamla, oftast i sy kategorin pga börjat sy och behöver alla tips jag kan få hehe.

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *