varm banan

i lördags så köpte jag två saker som gjorde mig så glad. på röda korset i bergshamra av alla ställen:

ett grytunderlägg i mässing som bara kostade fem spänn men som blev såhär fint när jag putsat upp den. för VARM mat

just som jag skulle betala mitt kap med en tia jag hade glömt att jag hade så såg jag den här lilla perfekta klasen bananer som inte hade en prislapp. fick den för en femma till så växeln var jämn!!! perfekt

typ gratis alltså. två saker som jag kanske inte behövde men som jag blir glad av. som dock tillsammans bildar en rebus av kanske det äckligaste som finns

hoppas ni hade en helg lika fin som den jag hade. som kanske också fick er att börja fundera på hur en ska lösa problem som att fem dagar är för mycket vardag och två dagar är för lite helg. det kommer en ny snart puss

3 kommentarer

kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *